Buciumul – Publicaţie de informaţie şi atitudine naţionalistă

Petiție pentru desființarea Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării: A devenit o instituție care, în loc să combată discriminarea, o instrumentalizează și o întoarce împotriva unor segmente majoritare ale societății

Acuzat în ultima vreme de o serie de derapaje, Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, instituție finanțată din banii contribuabililor, a devenit subiectul unei petiții online.

Petiție pentru desființarea Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării: A devenit o instituție care, în loc să combată discriminarea, o instrumentalizează și o întoarce împotriva unor segmente majoritare ale societății

Astfel, pe site-ul petitieonline.com a fost lansată petiția prin care se cere desființarea CNCD, organism aflat în subordinea Parlamentului, pe care autorii acestui demers o consideră o „unitate polițienească prin care se urmărește eliminarea dezbaterilor publice pe teme care nu sunt îmbrățișate de ideologia acestei „instanțe”plătită din banii românilor. Printre argumentele aduse de autorii petiției sunt invocate sancțiunile aplicate de Consiliu președintelui Iohannis pentru exprimarea „penali”, dar și cazul chirurgului Leon Dănăilă, amendat de CNCD pentru că s-a pronunțat în favoarea familiei tradiționale.  Practic, CNCD a devenit o instituție care, în loc să combată discriminarea, o instrumentalizează și o întoarce împotriva unor segmente largi (și majoritare) ale societății, se spune în textul petiției, care poate fi semnatăAICI.

 

sursa: ActiveNews

URL Scurt: https://www.buciumul.ro/?p=34885

Postat de pe 18 mai 2018. Catalogat ca Social, Ultimele ştiri. Puteţi urmări răspunsurile la acest articol via RSS 2.0. Puteţi lăsa un răspuns sau un trackback la acest articol.

Un comentariu for “Petiție pentru desființarea Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării: A devenit o instituție care, în loc să combată discriminarea, o instrumentalizează și o întoarce împotriva unor segmente majoritare ale societății”

 1. Ionut Moraru

  Individul care conduce aceasta institutie ( Asztalos Csaba, in imagine) este evreu ungur. Ce putea sa il recomande mai bine ptr aceasta functie?

Lasă un răspuns

Ultimele articole

Legături utile

  Caută în arhivă

  Caută după dată
  Caută după categorie
  Caută cu Google

  Acţiuni

  | © Copyright 2012 Buciumul | css.php