Buciumul – Publicaţie de informaţie şi atitudine naţionalistă

Fundația pentru o societate deschisă pleacă din Ungaria

Rețeaua miliardarului globalist Soros își închide sediul din Ungaria și va fi relocată în Germania din cauza  presiunii guvernamentale asupra ONG-urilor cu finanțare externă, relatează site-ul Breitbart

„Confruntate cu o represiune politică din ce în ce mai mare și cu un cadru legislativ ostil, Fundațiile pentru o societate deschisă își mută sediul, operațiunile internaționale și stafful din Budapesta în capitala germană, Berlin” a confirmat rețeaua într-o declarație remisă marți.

Decizia de a închide operațiunile din Budapesta vine ca urmare a faptului că primul ministru Orban „se pregătește să impună restricții suplimentare asupra organizațiilor non-guvernamentale prin așa numitul pachet legislativ Stop Soros” potrivit declarației.

Blamând propunerile care ar taxa veniturile ONG-urilor cu finanțare externă și ar împiedica eforturile așa zisei societăți civile de a promova imigrația ilegală, președintele fundației Patrick Gaspard a atacat Budapesta pentru „folosirea unor tactici fără precedent în istoria Uniunii Europene” de a „denigra” și „reprima” munca grupului…

 

URL Scurt: https://www.buciumul.ro/?p=34876

Postat de pe 15 mai 2018. Catalogat ca Extern. Puteţi urmări răspunsurile la acest articol via RSS 2.0. Puteţi lăsa un răspuns sau un trackback la acest articol.

Un comentariu for “Fundația pentru o societate deschisă pleacă din Ungaria”

 1. Ionut Moraru

  Bye, bye Soros!
  Si totodata: noapte buna Germania!

Lasă un răspuns

Ultimele articole

Legături utile

  Caută în arhivă

  Caută după dată
  Caută după categorie
  Caută cu Google

  Acţiuni

  | © Copyright 2012 Buciumul | css.php