Buciumul – Publicaţie de informaţie şi atitudine naţionalistă

Uniunea Europeană TREMURĂ. MIȘCAREA din Italia care dă FRISOANE blocului comunitar

Uniunea Europeană se poate confrunta cu un nou conflict de amploare după cel cu Marea Britanie. Pentru prima data de la infiintarea Uniunii Europene, o tara fondatoare ar putea fi condusa de partide eurosceptice.

https://youtu.be/te6gnRYVzGQ

Uniunea Europeană privește cu îngrijorare ceea ce se întâmplă în Italia. În timp ce partidele italiene care au obţinut cele mai bune rezultate la scrutinul legislativ din 4 martie, Mişcarea 5 Stele (M5S – antisistem) şi Liga (…dreapta) negociază intens formarea unei coaliţii guvernamentale, Uniunea Europeană şi establishmentul de la Bruxelles trec printr-o stare de profundă anxietate, comenteazăpolitico.eu, într-un articol despre implicaţiile unei asemenea coaliţii fără precedent în blocul comunitar.

Niciodată în vreunul dintre statele fondatoare ale Uniunii Europene partidele eurosceptice nu au reuşit să ajungă la putere. Dacă acest lucru se va întâmpla în Italia, consecinţe pentru această ţară şi pentru Uniunea Europeană în ansamblu ar putea fi resimţite în lunile şi anii care vor urma, scrie Agerpres.

 

via Evz.ro

URL Scurt: https://www.buciumul.ro/?p=34812

Postat de pe 13 mai 2018. Catalogat ca Extern. Puteţi urmări răspunsurile la acest articol via RSS 2.0. Puteţi lăsa un răspuns sau un trackback la acest articol.

Lasă un răspuns

Ultimele articole

Legături utile

  Caută în arhivă

  Caută după dată
  Caută după categorie
  Caută cu Google

  Acţiuni

  | © Copyright 2012 Buciumul | css.php