Buciumul – Publicaţie de informaţie şi atitudine naţionalistă

„Cuplurile” homosexuale din Grecia vor putea primi copii în plasament

Parlamentul grec a votat miercuri o dispoziție ce autorizează primirea de copii în plasament de către cuplurile homosexuale aflate în uniune civilă, în pofida opoziției dreptei … din Grecia.
https://youtu.be/K8MaW0LpuNE
 Articolul legislativ a fost adoptat de 161 de deputați contra 103, din totalul celor 300 de deputați fiind prezenți în sală 264, pentru un vot nominal cerut de partidul  Zorii Aurii. În fiecare formațiune, au fost parlamentari care s-au distanțat de poziția grupului lor, însă la modul global articolul a fost votat de partidul de stânga Syriza, aflat la putere, și de opoziția de centru-stânga.
Noua Democrație, principala formațiune a opoziției, conservatoare, s-a opus acestei reforme, combătută de asemenea de Zorii Aurii și de partidul suveranist Anel, aliat al guvernului condus de Syriza.
Căsătoriile între homosexuali sau adopțiile de către cuplurile de același sex sunt interzise. Încă.
În cadrul unei serii de reforme societale, guvernul Syriza-Anel a extins totuși asupra homosexualilor pactul de uniune civilă, rezervat în mod explicit heterosexualilor de la înființarea lui, în 2008.
sursa: ActiveNews

URL Scurt: https://www.buciumul.ro/?p=34793

Postat de pe 11 mai 2018. Catalogat ca Extern. Puteţi urmări răspunsurile la acest articol via RSS 2.0. Puteţi lăsa un răspuns sau un trackback la acest articol.

Lasă un răspuns

Ultimele articole

Legături utile

  Caută în arhivă

  Caută după dată
  Caută după categorie
  Caută cu Google

  Acţiuni

  | © Copyright 2012 Buciumul | css.php