Buciumul – Publicaţie de informaţie şi atitudine naţionalistă

O nouă mostră de obediență marca PSD

Cetăţeanul Tociu Mihai relatează pe Facebook următoarea situaţie:

3 Mai – următorul termen la Tribunalul București în procesul împotriva Primăriei Municipiului București, în care se contestă ilegalitățile prin care s-a ajuns la această aberație democratică.
Interesele cui le reprezintă primărița Gabriela Firea și consilierii generali care au votat construirea acestui muzeu folosind 14 mil Euro din bugetul municipiului?

Interesele cui le reprezintă primul ministru PSD Viorica Dăncilă de îl finanțează din fondurile aflate la dispoziția sa?

De ce tace PRESA pe acest subiect?

Dacă credeți că e bine ca și alți români să afle, dați SHARE!

URL Scurt: https://www.buciumul.ro/?p=34676

Postat de pe 2 mai 2018. Catalogat ca Politică, Ultimele ştiri. Puteţi urmări răspunsurile la acest articol via RSS 2.0. Puteţi lăsa un răspuns sau un trackback la acest articol.

Un comentariu for “O nouă mostră de obediență marca PSD”

 1. Ionut Moraru

  Au fugit repede in Israel sa sarute circumcizii curvele astea facute din aluat de sluga, Dragnea si analfabeta Dancila. Apoi Iohannis a sarit ca ars ca nu a fost de fapt el primul care sa pupe circumcizatii. De ce au pupat aia primii si el nu a fost anuntat.
  Gabriela Firea umbra cu crucea la gat si inaugureaza piata impostorul Elie Wiesel, le da cladire istorica in buricul Capitalei jidanilor de la insitutul antiromanesc Wiesel si face muzee ptr jidani PE BANII NOSTRI In care sigur vor aparea niste enormitati la adresa poporului roman Ce gunoaie au ajuns sa ne conduca….cu „coloana vertebral a unei fecale” (citat din patibularul Patapievici).

Lasă un răspuns

Ultimele articole

Legături utile

  Caută în arhivă

  Caută după dată
  Caută după categorie
  Caută cu Google

  Acţiuni

  | © Copyright 2012 Buciumul | css.php