SUA consideră că Moscova este responsabilă pentru otrăvirea fostului spion rus Skripal

0 353

SUA a declarat în Consiliul de Securitate al ONU că Moscova se află în spatele unui atac cu o substanţă neurotoxică asupra fostului dublu agent rus Serghei Skripal ce a avut loc în Salisbury, Marea Britanie. Kremlinul a negat vehement că este implicat.

https://youtu.be/KONLNpl-X1Y

Ambasadorul american la ONU, Nikki Haley, a declarat miercuri în cadrul unei întâlniri de urgenţă a Consiliului de Securitate al ONU (CSONU), că Washingtonul consideră că Rusia este vinovată de otrăvirea unui fost spion rus şi a fiicei acestuia în 4 martie în sudul Marii Britanii.

“SUA consideră că Rusia este responsabilă pentru atacul asupra a două persoane în Marea Britanie, folosind un agent chimic de uz militar”, a afirmat Haley în New York.

Fostul spion Serghei Skripal şi fiica sa Iulia se află în stare critică în spital după ce au fost otrăviţi în Salisbury cu ceea ce autorităţile britanice au identificat a fi substanţa neurotoxică Noviciok din perioada sovietică…

 

sursa: Epoch Times

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php