Buciumul – Publicaţie de informaţie şi atitudine naţionalistă

Scandalul corupţiei clanului Clinton ajunge la Barack Obama

O nouă serie de mesaje text schimbate între agenţii FBI Peter Strzok şi Lisa Page, care au fost publicate miercuri, au ridicat întrebări serioase, printre care: dacă fostul preşedinte Barack Obama a monitorizat investigaţia din 2016 a biroului în ceea ce o priveşte pe Hillary Clinton, deşi a oferit asigurări că nu s-a întâmplat acest lucru.

Într-un mesaj adresat lui Strzok în 2 septembrie 2016, agentul FBI Page, avocată a biroului, a susţinut că pregăteşte rapoarte despre investigaţia asupra lui Hillary Clinton pentru directorul FBI de la acea vreme, James Comey, deoarece “potus doreşte să ştie tot ceea ce facem”. POTUS (President of the United States) este acronimul folosit deseori la Washington pentru preşedintele Statelor Unite.

Într-un alt schimb de mesaje, trimise în 30 iunie 2016, Strzok şi Page au discutat despre modificările la discursul pe care Comey îl scria pentru exonerarea lui Hillary Clinton de orice infracţiune penală în legătură cu serverul de email privat pe care aceasta l-a folosit când ocupa funcţia de secretar de stat. Strzok, agentul însărcinat cu investigarea lui Clinton, a scris: “El a schimbat cuvântul preşedinte cu ‘un alt oficial guvernamental senior’”.

Mesajele par să contrazică afirmaţia lui Obama, potrivit căreia el nu a discutat cu James Comey – care a fost între timp concediat de preşedintele Donald Trump – despre investigaţia asupra fostului secretar de stat Clinton.

Republicani din Capitol Hill şi Casa Albă solicită acum răspunsuri în legătură cu această chestiune.

“Noile mesaje text care implică FBI-ul sunt bombe!” a scris miercuri pe Twitter preşedintele Trump despre noile dezvăluiri.

 

sursa: Epoch Times

URL Scurt: https://www.buciumul.ro/?p=33642

Postat de pe 8 feb. 2018. Catalogat ca Extern. Puteţi urmări răspunsurile la acest articol via RSS 2.0. Puteţi lăsa un răspuns sau un trackback la acest articol.

Lasă un răspuns

Legături utile

  Caută în arhivă

  Caută după dată
  Caută după categorie
  Caută cu Google

  Acţiuni

  | © Copyright 2012 Buciumul | css.php