LIVE: Marșul pentru Viață 2018 de la Washigton DC

0 442

LIVE stream: Marșul pentru Viață 2018 de la Washington DC – „Love Saves Lives” („Dragostea salvează vieți”)

Jeanne Mancini, Președinta Marșului pentru Viață de la Washington, DC

Vineri, 19 ianuarie 2018, a avut loc cea dea 45-a ediție a Marșului pentru Viață de la Washington, DC, eveniment care marchează data de 22 ianuarie când, în 1973, Curtea Supremă SUA a anulat protecția oferită copiilor nenăscuți, permițând efectiv avortul la cerere pe întreg teritoriul SUA, din orice motiv și pe tot parcursul sarcinii.

Tema din acest a evenimentului: „Dragostea salvează vieți”

Mitropolitul Tihon de la Orthodox Church of America a rostit rugăciunea de deschidere. Toate denominațiile creștine l-au flancat pe scenă (foto sus).

Președintele Trump s-a adresat live participanților de la Casa Albă, unde a invitat câțiva copii salvați de la avort și mamele lor, ajutate de centrele de sprijin în criza de sarcină. În SUA, acestea sunt de peste trei ori mai numeroase decât clinicile de avort (foto sus).

Președintele Trump, referindu-se la faptul că în America avortul este permis în orice stadiu al sarcinii: Cazul Roe vs. Wade a rezultat în cea mai permisivă lege a avortului din lume, care pune SUA pe același plan numai cu China și Coreea de Nord.

Trump promite un ordin care va proteja libertatea de conștiință a medicilor care nu vor să facă avorturi.

Mulți congresmeni sunt prezenți pe scenă. Actualul Congres SUA are componența cea mai pronunțat pro-viață din istoria țării.

Paul Ryan, Speaker la Camera Reprezentanților din SUA: „Mișcarea pro-viață este pe val pentru că adevărul este de partea noastră… Pentru că știința este de partea noastră… Pentru că iubirea este de partea noastră…”

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php