Buciumul – Publicaţie de informaţie şi atitudine naţionalistă

Suporterii lui Trump, protest la Londra. Magna Charta le dă dreptul să-l ”aresteze” pe primarul Khan

Un grup de … susținători ai lui Donald Trump au întrerupt discursul primarului Londrei Sadiq Khan din cadrul conferinței Fabian Society de sâmbătă, iritați după declarațiile oficialului, la adresa președintelui american. Protestatarii, care și-au luat bilet de intrare la conferință, au întrerupt-o și au anunțat că Magna Charta le dă dreptul să-l ”aresteze” pe primar.

Protestul a venit la o zi după ce Donald Trump a anunțat vineri că a anulat o vizită la Londra, programată pentru luna februarie și în urma căreia Sadiq Khan a declarat că vizita liderului american ar fi fost vizată de „proteste pașnice de amploare”, întrucât viziunile controversate ale lui Trump reprezintă „opusul” valorilor londonezilor, notează UPROXX.COM.

„Se pare că preşedintele Trump a primit mesajul multor londonezi care iubesc şi admiră SUA şi americanii, dar care consideră politicile şi acţiunile sale drept opusul valorilor oraşului nostru – de incluziune, diversitate şi toleranţă. Vizita lui de luna viitoare ar fi fost, fără îndoială, întâmpinată cu proteste paşnice de amploare. Acest lucru confirmă faptul că a fost o greşeală din partea Theresei May să ofere invitaţia privind vizita şefului de stat. Să sperăm că Donald Trump îşi va reanaliza agenda care dezbină”, a declarat Khan.

 

 

via Napoca News

URL Scurt: https://www.buciumul.ro/?p=33379

Postat de pe 17 ian. 2018. Catalogat ca Extern. Puteţi urmări răspunsurile la acest articol via RSS 2.0. Puteţi lăsa un răspuns sau un trackback la acest articol.

2 comentarii for “Suporterii lui Trump, protest la Londra. Magna Charta le dă dreptul să-l ”aresteze” pe primarul Khan”

 1. Ionut Moraru

  Deci si tiganul primar al Londrei e mason, vorbind la tribuna societatii masoniice Fabian Society. Adica pus sa distruga Londra.

 2. Constantin

  Se pare ca mai e si feminist, proLGBT si musulman. Cocktailul perfect.

Lasă un răspuns

Legături utile

  Caută în arhivă

  Caută după dată
  Caută după categorie
  Caută cu Google

  Acţiuni

  | © Copyright 2012 Buciumul | css.php