Buciumul – Publicaţie de informaţie şi atitudine naţionalistă

Următorul NIVEL al CARDURILOR BANCARE. Plățile se vor face folosind amprenta

Clienții Bank of Cyprus vor putea opta în curând pentru un card de credit contactless cu autentificare biometrică prin intermediul amprentei, datorită unui parteneriat încheiat între bancă și compania de securitate digitală Gemalto.

Gemalto a fost aleasă de către Bank of Cyprus pentru a implementa autentificarea biometrică atât pentru cardurile contactless cât și pentru cele normale. Reprezentanții companiei de securitate digitală au precizat că noile carduri vor fi eliberate în viitorul apropiat, iar clienții vor fi nevoiți să vină la bancă pentru a-și încărca datele biometrice, conform uk.reuters.com..

Astfel, în loc să fie nevoiți să tasteze PIN-ul, clienții băncii trebuie doar să aibă degetul pe senzorul de pe card pentru a se autentifica prin intermediul amprentei. Senzorul biometric este alimentat prin intermediul terminalelor POS și nu are nevoie de o baterie proprie…

 

via Ortodox info

URL Scurt: https://www.buciumul.ro/?p=33290

Postat de pe 11 ian. 2018. Catalogat ca Social. Puteţi urmări răspunsurile la acest articol via RSS 2.0. Puteţi lăsa un răspuns sau un trackback la acest articol.

Un comentariu for “Următorul NIVEL al CARDURILOR BANCARE. Plățile se vor face folosind amprenta”

 1. mdva

  sa vezi dete taiate de talhari si in europa – in mexic isi pusesera bogatii pornire cu senzor la mercedesuri si cand au inceput sa le taie degetele ca sa le fure masinile au renuntat si si-au pus chei normale

Lasă un răspuns

Legături utile

  Caută în arhivă

  Caută după dată
  Caută după categorie
  Caută cu Google

  Acţiuni

  | © Copyright 2012 Buciumul | css.php