Buciumul – Publicaţie de informaţie şi atitudine naţionalistă

Celebritățile „salvează” America

„Din fericire” celebritățile au un plan pentru a „salva” America și l-au dezvăluit la decernarea premiilor Globul de Aur de anul acesta

Tocmai când liberalii (termen folosit de americani cu referire la stânga politică n.n.) își pierduseră orice speranță, când investigația privind ingerințele Rusiei s-a dovedit a fi un balon de săpun iar noua lor tactică de a-l acuza de instabilitate mentală pe președintele Trump s-a întors împotriva lor, acum ei și-au găsit noua salvatoare care îi va duce pe „pământul făgăduinței” în 2020, Oprah Winfrey care a fost recrutată de Holywood duminică la decernarea premiilor Globul de Aur și care a căpătat deja susținerea canalului NBC care a postat un mesaj pe Twitter: „Avem doar respect pentru viitoarea noastră președintă”, postare ștearsă ulterior.

Celebritățile au găsit deja sursa tuturor problemelor Americii: bărbații albi heterosexuali…

…Oprah Winfrey care ar putea „salva” țara, a fost recompensată cu un premiu special pentru faptul că este o celebritate. Desigur toți au vorbit despre discursul ei „emoționant” despre cum poate ea „salva” America, dar iată un alt discurs pe care cred că toți l-au ratat în care de asemenea își dezvăluie câteva din planurile ei de a „vindeca” țara:

„Sunt încă generații întregi de oameni care s-au născut și au crescut îmbibați în prejudecăți și rasism și ei trebuie pur și simplu să moară!”

Asta nu e chiar o metodă incluzivă de campanie Oprah! Dacă ai crezut că această teorie va aduce sfârșitul demenței stângii te-ai înșelat amarnic! Se pare că afecțiunea lor se accentuează și se înrăutățește pe zi ce trece…

sursa: Mark Dice

URL Scurt: https://www.buciumul.ro/?p=33260

Postat de pe 9 ian. 2018. Catalogat ca Extern. Puteţi urmări răspunsurile la acest articol via RSS 2.0. Puteţi lăsa un răspuns sau un trackback la acest articol.

2 comentarii for “Celebritățile „salvează” America”

 1. Adrian

  O cioară borâtă !

 2. Ionut Moraru

  In cazul lui Oprah, -(o vedeta umflata si lipsita total de orice talent, principalul ei talent in a fi promovata fiind acela ca e neagra)-in cazul ei deci singurul remediu e rasismul! Ushi cioara!

Lasă un răspuns

Legături utile

  Caută în arhivă

  Caută după dată
  Caută după categorie
  Caută cu Google

  Acţiuni

  | © Copyright 2012 Buciumul | css.php