Buciumul – Publicaţie de informaţie şi atitudine naţionalistă

Partidul Libertății revine la putere în Austria. Sebastian Kurz devine cel mai tânăr șef de guvern din Europa

Partidul Popular (ÖVP, centru-dreapta, conservator), condus de Sebastian Kurz, și Partidul Libertății (FPÖ) au ajuns la un acord pentru formarea noului guvern de la Viena, au anunțat surse familiare cu negocierile între cele două formațiuni, potrivit postului Dpa.

În urma negocierilor, Sebastian Kurz devine cancelar al Austriei și cel mai tânăr lider guvernamental din Europa, în timp ce Heinz-Christian Strache, liderul formațiunii  Partidul Libertății, va ocupa postul de vicecancelar.
Printre obiectivele noului guvern se numără reducerea birocrației, întărirea democrației directe și restricționarea suplimentară a imigrației.
În plus, coaliția ar dori și să anuleze interdicția privind fumatul în restaurante și baruri, care este programată să intre în vigoare anul viitor.
Partidul Libertății (FPÖ) a solicitat șefia ministerelor de Interne și Afacerilor Externe, prezentându-l pe Karin Kneissl, analist independent pe chestiuni privind Orientul Mijlociu, drept candidat.
Partidul Libertății s-a clasat pe locul al doilea la alegerile din octombrie și a mai făcut parte de două ori dintr-o coaliție guvernamentală, în 1986-1987 și 2000-2005.
sursa: ActiveNews

URL Scurt: https://www.buciumul.ro/?p=32982

Postat de pe 18 dec. 2017. Catalogat ca Extern. Puteţi urmări răspunsurile la acest articol via RSS 2.0. Puteţi lăsa un răspuns sau un trackback la acest articol.

3 comentarii for “Partidul Libertății revine la putere în Austria. Sebastian Kurz devine cel mai tânăr șef de guvern din Europa”

 1. Ionut Moraru

  Sa nu il asasineze si pe asta cum au facut cu Jorg Hyder si cum au facut cu seful nationalistilor olandezi in 2002 cand le tremura tartita ca ajunsesera la putere. Cam aceeasi Marie cu alta palarie cu ce au facut jidanii si in Romania ci legionarii cand incepuse Miscarea sa fie in preferintele oamenilor si votantilor: asasinate, asasinate si iar asasinate! Se aude Ellie Vitzel??

 2. ANTIPUTIN

  Pai daca anuleaza interdictia privind fumatul in baruri, o sa fie fumul atat de gros ca nu se vor mai putea distinge membrii celor doua partide intre ei ! ☺️

  • ANTIPUTIN

   mult le pasa de sanatatea publica ca sunt gata sa dea voie fumatorilor sa’si ia drogul zilnic (se stie, tutunul este un drog tare, poseda sute de compozanti cancerigeni) si sa’i nenoroceasca si pe nefumatori

Lasă un răspuns

Legături utile

  Caută în arhivă

  Caută după dată
  Caută după categorie
  Caută cu Google

  Acţiuni

  | © Copyright 2012 Buciumul | css.php