Premierul desemnat al Poloniei visează la „Europa re-creștinată” și apără politica țării sale referitoare la migranți

1 460

Prim-ministrul desemnat al Poloniei, Mateusz Morawiecki, spune că visează ca Europa să se „recreștineze” și apără politicile cu privire la migrație ale partidului său care au provocat tensiuni cu Uniunea Europeană, scrie Breitbart News.

Imagini pentru morawiecki christian

Morawiecki a acordat primul său interviu de când a fost desemnat prim-ministru, vineri unui post catolic, TV Trwam, descriind visul său de a vedea o Europa, actualmente tot mai secularizată, reîntorcându-se la rădăcinile sale creștine.

Morawiecki, catolic practicant și tată a 4 copii a spus că „din nefericire, în multe locuri colindele nu sunt cântate, bisericile sunt goale și sunt transfomate în muzee” această situație fiind o mare sursă de tristețe pentru el.

El a mai afirmat de asemenea că Polonia are dreptul de a decide dacă acceptă refugiați sau nu. Afirmația indică faptul că el va menține politica partidului său de a refuza acceptarea de refugiați într-un program de relocare al UE.

Morawiecki a fost desemnat joi de partidul conservator Lege și Justiție aflat la putere în Polonia s-o înlocuiască în funcția de premier pe Beata Szydlo și urmează să fie investit de parlament săptămâna viitoare.

1 Comment
  1. Lucian says

    Dupa cum indica Wikipedia domnul catolic practicant are origini evreiesti si globaliste.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php