Buciumul – Publicaţie de informaţie şi atitudine naţionalistă

Banner al suporterilor naționalei României la meciul cu Olanda: NU parteneriatului gay civil! Primul pas spre abuzul infantil

Suporterii echipei naționale de fotbal a României au afișat un mesaj de protest împotriva posibilei legalizări a parteneriatului civil între persoane de același sex. 

Banner al suporterilor naționalei României la meciul cu Olanda: NU parteneriatului gay civil! Primul pas spre abuzul infantil

Evenimentul a avut loc cu ocazia meciului amical de la București dintre naționalele României și Olandei, încheiat cu scorul de 3-0 în favoarea oaspeților.

Pe bannerul afișat de tinerii suporteri români se putea citi: „Nu parteneriatului gay civil! Primul pas spre abuzul infantil”.

Aceasta nu a fost prima ocazie cu care suporterii echipei naționale și-au manifestat opțiunile pro-familie și pro-identitare. La meciul România – Armenia, disputat în luna septembrie la București, fanii au afișat două mesaje: „Sângele de martir creștin ne-a sfințit glia secole apărând cu râvnă ortodoxia”, respectiv „Bravii noștri eroi zilnic sunt dați uitării, cât mai avem mândrie: Nu islamizării”.

De altfel, pentru aceste mesaje, Federația Română de Fotbal
a fost și amendată de către forul internațional.
În 2016, la partida România – Polonia din noiembrie 2016, suporterii au afișat un mesaj clar în favoarea familiei: „Române, creștine, ar trebui să știi: Familia = mamă + tată + copii”
sursa: Active News

URL Scurt: https://www.buciumul.ro/?p=32623

Postat de pe 16 nov. 2017. Catalogat ca Social, Ultimele ştiri. Puteţi urmări răspunsurile la acest articol via RSS 2.0. Puteţi lăsa un răspuns sau un trackback la acest articol.

Un comentariu for “Banner al suporterilor naționalei României la meciul cu Olanda: NU parteneriatului gay civil! Primul pas spre abuzul infantil”

Lasă un răspuns

Legături utile

  Caută în arhivă

  Caută după dată
  Caută după categorie
  Caută cu Google

  Acţiuni

  | © Copyright 2012 Buciumul | css.php