Cum funcţionează propaganda rusă pe internet

4 703

via Lilick Auftakt (Facebook)

Cum functioneaza propaganda rusa pe internet? Iata astazi un bun exemplu. Clasic. Demonizarea Occidentului. Titluri:

[…] „PEDOFILIA a fost LEGALIZATĂ în Europa. ȘOC LEGISLATIV!”.

[…] „Franța legalizează pedofilia: 13 ani ar putea deveni vârstă minimă pentru consimțământul sexual”.

Din continutul articolelor aflam insa altceva. Si anume ca ministrul francez al Justitiei a declarat luni ca varsta de 13 ani „ar putea fi stabilita” ca varsta minima pentru consimtamantul sexual. Ar putea fi!? Sau n-ar putea… Mai aflam ca a inceput o dezbatere serioasa in societate, in presa, pe retelele de socializare. Nicidecum vreo legalizare, asa cum spun titlurile mincinoase.

Dar de la ce a inceput de fapt toata nebunia… In septembrie, Curtea Penala din Pontoise, Franta, a incadrat la „agresiune sexuala“ și nu la „viol“, asa cum ar fi fost normal, relația dintre o fata de 11 ani și un barbat de 28 de ani, pentru ca anchetatorii au considerat ca nu a existat nici o dovada ca actul a fost impus. In cadrul dezbaterilor starnite de aceasta decizie s-a pronuntat si ministrul francez.

Si de aici incep trollii rusi prapadul, iar presa pro-rusa din Romania preia informatia cu indignare. Cum se poate asa ceva!? Occidentul e prezentat in culorile iadului. Lumea se revolta. Pedofili nenorociti! Dar… atentie.

In Franta, ORICE act sexual, de absolut orice fel, intre un adult și un copil sau tanar sub 15 ani, indiferent de circumstanțe, este considerat corupere si e definit de Codul Penal ca infracțiune sexuala si se pedepsește cu cinci ani de inchisoare și 75.000 de euro amenda. Actul sexual care implica nuditate fortata, dezmierdare etc. fata de un copil sub 15 ani se pedepseste cu sapte ani inchisoare si 100.000 euro amenda. Deci numai daca l-ai mangaiat lasciv iei sapte ani scurt. Iar violul propriu-zis se pedepseste cu 20 de ani de inchisoare si amenda. Dar amanuntele astea nu vi le vor da trollii Moscovei…

Cum nu vor scrie niciun cuvant nici despre Romania. Si totusi… In Romania, discutiile despre varsta consimtamantului sexual au fost ceva mai demult. Au durat cam din 2009 pana in 2014, cand s-a votat Noul Cod Penal. Legiuitorii au propus initial tot varsta de 13 ani, exact la fel ca in Franta. Intr-un final, timp in care revoltatii de azi n-au spus mai nimic, a ramas varsta de 15 ani pentru consimtamant, cum de altfel prevede si legea actuala franceza. Coruperea de minori, pentru care in Franta iei cinci ani de inchisoare si amenda serioasa, la noi nici macar nu e considerata infractiune, daca minorul a implinit varsta de… 13 ani! In ceea ce priveste anii de inchisoare, daca cineva violeaza un minor intre 13 si 15 ani ia intre un an si cinci ani de inchisoare. Daca violeaza un minor sub 13 ani, ia intre doi si sapte ani de inchisoare. Ieftin ca braga! Remarcati diferenta? Cat de dura e legea penala franceza cu pedofilii fata de cea din Romania, tara transformata intr-un paradis al pedofiliei. In ceea ce priveste legile din Rusia, acolo pedepsele sunt cele mai mici din Europa, de pana la patru ani inchisoare. Bautura multa, saracie, violuri pe masura, legea permisiva.

Dar da, stiu. Occidentul e iadul. Noi aici, in estul luminat, suntem niste sfinti, niste imaculati, pe care Occidentul perfid si degenerat vrea sa ne perverteasca. Huo!

4 Comments
  1. Anticomunism feroce says

    Pai stai o tzara si s-avem pardon , cata vreme frantujii astia depravati poarta asemenea discutii….cam asta se intelege. Ce dezbatere? E ca si cum ne-am apuca sa dezbatem daca e normal sau nu sa casatatorim bulangii! Se intelege de la sine ca nu e normal si daca societatea ajunge sa ia in considerare macar asemenea lucruri stabilite de omenire inca de acum enshpe mii de ani, api rusnacul puncteaza si inca foarte zdravan! Sa nu uitam ca Lolita a fost scris de un frantuz iar actiunea se petrece tot in tara depravatilor care interzic Sfanta Cruce in locuri publice!

  2. Ionut Moraru says

    Zici Franta zici 1789 data ce nu mai ai cum sa o stergi din istorie ca fiind inceputul primei revolutii bolsevice din lume.

  3. andrei says

    Franta, ce treisprezece ani cum a fost achitat ala care a molestat o fetita de unsprezece ani?cititi pe sarite

  4. IO...gereules says

    Fratilor nu confundati o tara,un popor cu conducatorii acestuia ajunsi la conducerea lor in mod perfid,prin”revolutii”,prin”democratie”prin”acte juridice”si alte bla-bla-uri.Ce,francezii dau legi in Franta,ca si in Romania dealtfel,francezii scriu in ziare tot felul de bazaconii si porcarii de-ti sta mintea in loc?Nu ,perfizii,impostorii,bulangii cum spunea un comentator mai inainte.Astia dau legi si forteaza lumea sa le execute.poporul frances este poporul care a trecut in stadiul de mizerie in timpul si dupa asa zisa Revolutie franceza.Pororul francez ca si intreaga Europa a devenit o victima a acestei revolutii criminale.Singura Revolutie din lume a facut-o Isus Cristos,restul asa ziselor revolutii nu sint decat actiuni criminale petrecute cu cerceaful alb pus in fata oamenilor pentru a nu vedea sangele omenesc curgand siroaie printre degetele criminalilor si a bancilor instalate la putere de fapt in mod ascuns.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php