VIDEO cu transcriere integrală. Camelia Smicală: „Sunt zeci de mii de copii răpiţi din familii de aşa-zisul sistem de protecţia copilului în întreaga Europă. Dacă nimeni nu se opune, acelaşi sistem va fi curând şi în România”

0 491

Vineri, în ajunul protestului de astăzi, Camelia Smicală a lansat un avertisment grav. Redăm mai jos clipul video transmis de dr. Smicală pe Facebook şi transcrierea integrală a acestuia.

Bună seara!

Încerc să fac un scurt LIVE, pentru că mâine sunt protestele şi eu nu pot fi acolo.

Îmi cer scuze, sunt foarte obosită, m-am sculat la cinci şi jumătate, am condus astăzi 160 de kilometri, am fost la serviciu. Apoi am văzut copiii, pe Mihai şi pe Maria, bineînţeles, pe rând, câte o oră şi jumătate pe fiecare.

Sunt încă tulburată după întâlnirea cu ei. Maria este foarte speriată. I-e frică să nu facă sau să nu spună ceva care ar putea să întrerupă întâlnirile cu mine. Din câte am înţeles, a fost ameninţată că, dacă vrea la dans, sau la biserică, nu va mai putea să se întâlnească cu mine.

Mihai e trist. Mihai mi-a spus că este chinuit la şcoală. Copiii râd de el pentru că stă la casa de copii. Am încercat cât am putut să-i înveselesc. Maria a reuşit să râdă puţin ca să mă înveselească pe mine.

Am plecat de acolo cu o durere imensă în suflet. Vă mulţumesc tuturor celor care sunteţi alături de noi, care aţi ieşit şi înainte la proteste pentru noi, nişte necunoscuţi. Vă mulţumesc tuturor celor care mă susţineţi pe Facebook, pe Messenger, prin toate metodele. Nu aş fi rezistat fără ajutorul vostru.

Vreau să vă cer să vă rupeţi din timpul vostru ca să mergeţi la proteste. Eu nu pot fi acolo, pentru că nu pot părăsi Finlanda, dar cu sufletul voi fi acolo.

Nu numai pentru copiii mei. În Finlanda sunt mii de cazuri de copii răpiţi din familii – cele mai multe pe motive hilare. În Ţările Nordice s-a făcut un… îmi cer scuze, mi-e foarte greu să vorbesc… în Ţările Nordice s-a instaurat un sistem aşa-zis de protecţie a copilului care de fapt lucrează împotriva copiilor.

Pur şi simplu sunt zeci de mii de copii răpiţi din familii, foarte mulţi daţi apoi spre adopţie în familii homosexuale. Se urmăreşte distrugerea familiei ca unitate de bază a societăţii.

Dacă nimeni nu se opune, acelaşi sistem va fi curând şi în România.

S-a tot vorbit despre Finlanda. Vreau să spun în continuare nu este vorba despre Finlanda ca ţară. Sunt… mii de copii furaţi din familiile lor. Finlandezii cărora li s-au furat copiii nu au nicio posibilitate să se apere. Foarte mulţi mi-au cerut ajutorul şi au cerut ajutorul României.

Cu siguranţă aceeaşi situaţie există şi în alte ţări. Eu cred că Dumnezeu a ales într-un fel România şi românii să apere drepturile copiilor.

Ceea ce s-a făcut în Norvegia a fost un semnal de alarmă. S-a tras un semnal de alarmă, dar nu s-a ajuns la o rezolvare a situaţiei. Îi mulţumesc Familiei Bodnariu, care este alături de noi. Vreau să vă spun că nici lor nu li s-a făcut dreptate. Nu a plătit nimeni pentru ceea ce li s-a făcut. Nimeni nu a plătit pentru ceea ce i s-a făcut familiei Nan. Chiar dacă copiii lor au fost înapoiaţi familiei, au rămas urme adânci, iar sistemul merge în continuare.

Cazul nostru a ajuns foarte departe. Am ajuns până la ONU, la CEDO, cu ajutorul vostru, cu ajutorul ambasadorului României la Helsinki, domnul Răzvan Rotundu, căruia îi mulţumesc, cu ajutorul domnului Doru Coliu, al domnului Constantin Codreanu, (al domnului) Matei Dobrovie, al doamnei ministru Păstârnac şi al domnului Prim-Ministru Tudose, care a fost de fapt singurul prim-ministru care s-a interesat de noi, care ne-a plătit un avocat – cel puţin pe procesul penal.

Deoarece cazul nostru a ajuns în instanţe atât de departe, dacă continuăm lupta, se poate ajunge la un precedent juridic pe baza căruia se pot rezolva celelalte cazuri.

Eu mi-am asumat riscul să ies din nou în public, deşi au încercat să mă anihileze prin toate metodele posibile. După cum am mai spus, au încercat să mă omoare, mi-au luat absolut toţi banii, tot ce am muncit în 20 de ani ca medic, deci m-au terminat financiar. Mi-au luat locul de muncă. Efectiv am fost izgonită din oraşul Tampere.

Cu toate acestea, nu am renunţat şi consider că e singura mea armă de apărare care mi-a mai rămas în prezent. Deoarece justiţia nu funcţionează, tratatele internaţionale, drepturile omului, drepturile copilului până la urmă sunt doar nişte tratate pe hârtie. Nimeni nu obligă o ţară să le respecte. Nu există măsuri coercitive în cazul în care o ţară care nu respectă aceste drepturi să fie sancţionată. CEDO dă până la urmă nişte amenzi de câteva mii de euro şi nu obligă acea ţară să-şi schimbe sistemul sau să facă ceva pentru respectarea drepturilor omului.

Consider că numai cu ajutorul vostru şi numai uniţi putem salva şi copiii mei, şi miile de copii aflaţi efectiv în închisori în întreaga Europă. Cel puţin în Ţările Nordice sunt zeci de mii de cazuri.

Copiii mei se află efectiv în închisoare. Au condiţii mult mai rele decât în închisoare. Nu au dreptul să vorbească cu familia nesupravegheaţi. Nu au voie în continuare să meargă la biserică. Copiii nu au fost lăsaţi să meargă la biserică. Nu au voie să aibă o viaţă normală, li s-a răpit complet copilăria.

Despre mine nu mai vorbesc, nu mai are nicio importanţă. Dar vă rog să ieşiţi la protest pentru copiii mei şi pentru toţi copiii din Europa aflaţi în închisorile aşa-ziselor „servicii de protecţia copilului”.

Vă mulţumesc din suflet. Dumnezeu să vă răsplătească.

Doamne ajută!

VIDEO

sursa: Ştiri pentru viaţă

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php