Revoluţia sexuală de azi – continuarea camuflată a comunismului de ieri

2 707
LEON TROŢKI (Lev Bronstein): „Fără îndoială, opresiunea sexuală este principalul mijloc de înrobire a omului. Atâta vreme cât există această opresiune, nu poate fi vorba de adevărata libertate. Familia, ca instituție burgheză, și-a trăit complet traiul. Trebuie de spus mai mult despre asta muncitorilor… ”.
V. I. LENIN: „… Și nu numai familia. Toate interdicțiile cu privire la sexualitate ar trebui să fie eliminate… Avem ce învăța de la sufragete: chiar interzicerea dragostei între persoanele de același sex ar trebui să fie eliminata”.

ALEXANDRA KOLLONTAI, activistă sovietică şi feministă: „Educația sexuala in școli trebuie sa inceapa de la 12-13 ani. In caz contrar, ne vom confrunta tot mai mult cu astfel de excese, cum ar fi inceputul sarcinii la o varsta mica. Nu este o raritate faptul ca astazi se da naștere la aceasta varsta de 14 de ani”.
FANINA HALLE, sexolog german: „URSS, in 1925, intr-adevar, mi-a aparut ca ceva fantastic. Acolo sa vedeți sfera de munca! Intreaga lume, și mai ales Germania ar trebui sa fie invidioasa pe ceea ce s-a intamplat aici. Atat de mult au avansat psihologia aplicata și sexologia aici, incat material pentru studiul lor va exista pentru mai mulți ani”.
 
La scurt timp dupa celebrele decrete „Despre pace” și „Despre pamant”, sunt emise decretele lui Lenin (la 19 decembrie 1917) „Cu privire la abolirea casatoriei” și „Cu privire la abolirea pedepsei pentru homosexualitate” (acesta din urma era parte a decretului „Cu privire la casatoria civila, copii și despre modificarea actelor de stare civila”). In special, ambele decrete confereau femeii „autodeterminarea materiala, precum și sexuala” și au introdus „dreptul femeilor la libera alegere a numelui și a locului de reședința”. Potrivit acestor decrete, „uniunea sexuala” (al doilea nume „uniunea prin casatorie”), era posibil sa se incheie rapid și sa se desfaca la fel de ușor.
In paralel cu evenimentele revoluționare, in URSS, se organizau cu mare fast și alte sarbatori. De exemplu, la Petrograd (Sank-Petersburg), la 19 decembrie 1918, a defilat o parada a lesbienelor, care au aniversat un an de la decretul „Cu privire la abolirea casatoriei”. Troțki nota, in memoriile sale, ca Lenin a afirmat cu bucurie la auzul acestei vești: „Țineți-o tot așa, tovarași!”. La acea parada, se purtau pancarte de tipul: „Jos cu rușinea”. Acest apel, in cele din urma, a fost preluat și utilizat pe scara larga, in iunie 1918, atunci cand mai multe sute de reprezentanți ai ambelor sexe au marșaluit prin centrul Petrogradului complet goi.
 
Când, în anii 1930, autorităţile sovietice au început să restrângă aceste „libertăţi sexuale”, interzicând inclusiv homosexualitatea şi arestând pe homosexuali, efectele dezastruase la nivel social şi medical ale acestui mod de viaţă erau evidente şi alarmaseră conducerea URSS. În schimb, NKVD a avut grijă să exporte în Occident morbul dizolvării morale prin înfiinţarea Şcolii de la Frankfurt şi a altor oficine democratice în ţările respective…
LUPTA CONTINUĂ!
2 Comments
  1. Ionuț says

    Comunismul = dracul pe Pâmănt

  2. Ionut Moraru says

    Toti au fost evrei degenerati si satanizati ca si astia din zilele noastre. Lenin se culca cu frate-sau si ii scria scrisori vomitive de dragoste care se afla inca in arhivele KGB-ului. Toti erau obsedati de partea satanica a sexualitatii umane (pornografia degneranta fara nici o limita) pe care au aplicat-o si la reeducarea de la Pitesti. Toti purtatorii tortei libertatii sexuale de azi sunt marxisti. Toti! Toti il urasc pe Dumnezeu si pe Fiul sau ptr ca nu ii lasa sa pacatuiasca liber si sa se poarte ca niste animale!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php