Buciumul – Publicaţie de informaţie şi atitudine naţionalistă

Marian Munteanu, primul lider politic care critică obligativitatea vaccinării: Trebuie să ne apărăm împotriva experimentelor iresponsabile care pun în primejdie sănătatea oamenilor

Marian Munteanu, președintele Alianței Naționale România (ANR), este primul lider politic important care s-a pronunțat în favoarea dreptului cetățenilor de a alege de a fi sau nu supuși unui tratament medical, în speță vaccinarea.

După ce peste 1.500 de oameni au realizat un lanț uman în jurul Parlamentului, duminică, liderul ANR a reacționat și a distribuit pe facebook interviul realizat de ActiveNews cu biofizicianul dr. Virgiliu Gheorghe. Linkul a fost însoțit de următorul comentariu:

„Sunt alături de toți militanții societății civile autentice în susținerea dreptului fundamental al fiecărui cetățean de a decide cu privire la apărarea sănătății sale.
Demersul reputatului biofizician dr. Virgiliu Gheorghe mi se pare documentat și pertinent. Îi rog pe toți prietenii noștri să promoveze acest mesaj și să sprijine acțiunile civice organizate în acest sens. Trebuie să ne apărăm împotriva experimentelor iresponsabile care pun în primejdie sănătatea oamenilor, adulți și copii deopotrivă”

Legea vaccinării obligatorii, adoptă până acum de Senat, prevede vaccinarea obligatorie a copiilor și a adulților, precum și declararea epidemiilor prin declarație de Ministru.

 

 

sursa: ActiveNews

URL Scurt: https://www.buciumul.ro/?p=32478

Postat de pe 5 nov. 2017. Catalogat ca Politică, Social. Puteţi urmări răspunsurile la acest articol via RSS 2.0. Puteţi lăsa un răspuns sau un trackback la acest articol.

Un comentariu for “Marian Munteanu, primul lider politic care critică obligativitatea vaccinării: Trebuie să ne apărăm împotriva experimentelor iresponsabile care pun în primejdie sănătatea oamenilor”

 1. Aceasta Lege de fortare a avortului aprobata de Guvernul Romaniei anului 2017,dovedeste fara echivic pozitia pe care o are Tara noastra in fata mai marilor lumii si totodata pozitia cocosata a guvernatilor acestei tari in fata acestor”Mari”din strainatate,care le-a dat Romania in custodie deocamndata,mult putin,atat cat tine,spus pe borfasesteAceasta guvernare e compusa doar de o mana de derebedei penali,poate fi spulberata de catre cele cateva milioane de truditori reali ai pamantului romanesc.

Lasă un răspuns

Legături utile

  Caută în arhivă

  Caută după dată
  Caută după categorie
  Caută cu Google

  Acţiuni

  | © Copyright 2012 Buciumul | css.php