Donald Trump, pentru Coreea de Nord: Negociatorii SUA au fost făcuţi de râs. Îmi pare rău, dar un singur lucru mai funcţionează

1 320

Războiul declaraţiilor dintre Statele Unite şi Coreea de Nord atinge dimensiuni apocaliptice. Preşedintele Donald Trump a afirmat că negocierile cu Phenianul nu rezolvă nimic şi există o singură soluţie. În replică, liderul comunist afirmă că programul nuclear al ţării sale este singura metodă de descurajare a unei agresiuni.

https://youtu.be/m4fA6irQF3w

Este pentru a treia oară într-o săptămână când Donald Trump sugerează că este gata să dezlănţuie un atac masiv asupra statului comunist.

Dacă iniţial preşedintele Statelor Unite a spus că „este liniştea dinaintea furtunii”, într-un mesaj postat ieri pe rețeaua sa de socializare preferată afirmă că problema nord-coreeană trebuia rezolvată în urmă cu 25 de ani, iar negocierile nu mai ajută la nimic.

Preşedinţii şi administrațiile lor au vorbit cu Phenianul 25 de ani, au fost încheiate acorduri, s-au plătit mari sume de bani dar nimic nu a funcţionat, acordurile au fost violate de în dată ce s-a uscat cerneala, negociatorii SUA au fost făcuţi de râs. Îmi pare rău, dar un singur lucru mai funcţionează„, a scris Trump pe Twitter.

Donald Trump nu a oferit explicaţii suplimentare dar a sugerat astfel clar că se gândeşte la o acţiune militară.

Un eventual atac asupra statului nord-coreean ar avea, obligatoriu, dimensiuni apocaliptice dar şi efecte uriaşe asupra ţărilor vecine, Coreea de Sud şi Japonia.

După o reuniune a Comitetului Central al Partidului Muncitorilor, pe care a prezidat-o, Kim Jong-Un a declarat că dezvoltarea armelor nucleare este un puternic factor de descurajare care apără suveranitatea țării.

 

sursa: TVR

1 Comment
  1. calin eugen says

    Jos comunismul,jos in fundul iadului! De ce nu emigreaza nimeni in tarile comuniste?Bisericuta-ntr-un picior/Ghici ciuperca ce-i?

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php