Tinerii susţin referendumul pentru familie

2 707

VIDEO. Adolescenţii din Alba Iulia către senatori: „România mea este România copiilor tăi!”

Noi clipuri video de promovare a referendumului în care apar tineri din toată ţara sunt făcute publice pe paginile de Facebook Coaliţia pentru Familie şi Referendum pentru România. A venit rândul tinerilor din Alba Iulia să apeleze la senatori pentru ca aceştia să dea aprobarea finală pentru iniţiativa cetăţenească de clarificare a definiţiei căsătoriei în Constituţia României.

VIDEO. Adolescenţii din Rădăuţi către senatori: „De tine depinde ca un bărbat şi o femeie să fie părinţii copiilor din România”

Tinerii rădăuţeni le spun senatorilor că viitorul apasă pe umerii lor. Senatorii trebuie să aprobe organizarea referendumului pentru căsătorie cât mai curând, pentru a asigura un viitor cert şi clar familiei româneşti.

Mai multe videoclipuri pe paginile de Facebook Coaliţia pentru Familie şi Referendum pentru România.

 

VIDEO. Adolescenţii din Botoşani către senatori: „Vreau să cred că îţi pasă cum va arăta România de mâine”

Adolescenţii din Botoşani le transmit şi ei senatorilor dorinţa lor ca aceştia să aprobe organizarea referendumului pentru căsătorie cât mai curând.

Mai multe videoclipuri pe paginile de Facebook Coaliţia pentru Familie şi Referendum pentru România.

2 Comments
  1. IO...gereules says

    Acesti senatori,in mod siguri sant facuti de maicile lor cu ajutorul tatilor lor.Parintii acestora iau dat spre infiere unor poponari,unor limbiste otravite in vicii?Nu cred.Atunci care poate fi judecarea normala a familiei,a cuplului uman?Cuplul uman este femeie-barbat,sot-sotie,,mama-tata nu femeie cu barba si barbat,nu sot si sotie tot cu barba,si nu mama cu barba si tata cu slit la spate.daca acestia nu vor recunoaste legile divine,legile”firii”ei trebuesc trasi la raspundere intr-un mod sau altul pentru incompetenta intelecuala dovedind astfel ca sant handicapati la capatina,la glagorie.De fapt nu trebue nici o judecare.Corneliu Zelea Codreanu a spus la cuvantare de la Predeal”Cuvantarea de pe Munte”ca nimeni nu are voe sa judece pe altii ci cei in cauza sant propriul lor judecator si mai ales fapt ce se petrece in tara romanilor unde Miscarea Legionara a produs o adevarata revolutie spirituala,morala,in mod tacit,in toata suflarea romaneasca.Daca majoritatea este pentru cuplul omenesc,normal,ce mai vor acesti senatori?De nu vor da satisfactie populatiei ei se vor descalifica la vedere si demisia.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php