Terorismul și ideologiile

3 677

Cît va mai încălzi șarpele la sîn și cît va mai sacrifica Europa pe altarul propriei prostii?

Ultimul bilanț al atacului terorist de la Barcelona: cel puțin 14 morți și peste 130 de răniți (unii în stare foarte gravă), la care se adaugă 1 mort și 6 răniți de la Cambrils (la 120 de km de Barcelona), precum și cîteva zeci de dispăruți. Victimele sînt din 34 de țări (România avînd și ea 3 răniți).

Urmează trei zile de „doliu național”, după care prostia europeană se va mobiliza, „corectă politic”, în așteptarea unui nou atac. Și tot așa, cu convingerea că Islamul reprezintă o „religie a păcii”, că „civilizația moarte n-are” și că marele ei dușman rămîne… Donald Trump.

Iar românii – pe care mizeria îi face imuni la ei acasă – vor fi la rîndul lor mîndri că sînt europeni și că la București s-ar putea să se ridice cea mai mare moschee din lumea creștină.

(Dacă aveți nedumeriri, o să vă lămurească intelectualii noștri subțiri de ce nu trebuie să ne temem de nici o invazie și de ce „Europei” n-ai ce-i face, oricît ai omorî la ea!)

P. S. 

Sînt tot mai insistent și mai insinuant întrebat: „Și ce crezi dumneata, mă rog, că ar fi de făcut?!”. În numele lui Dumnezeu, nu-i vorba de ce „cred” eu, ci de ce, în mod tot mai evident, REALITATEA IMPUNE DE LA SINE (dacă nu ești cretin sau autist):

1) Paza militarizată a frontierelor europene: nu mai intră nimeni sub motiv de „refugiat” din lumea musulmană!

2) Cei intrați în ultimii 3 ani vor fi adunați și cantonați în lagăre militarizate, apoi trimiși eșalonat de unde au venit (sau în țări musulmane dispuse să-i primească).

3) Instituirea pedepsei cu moartea pentru orice acte sau tentative dovedite de terorism.

4) Reponsabilizarea oficială a organizațiilor religioase musulmane cu privire la fanatismul propriilor credincioși.

5) Constituirea în regim de urgență a unei coaliții internaționale pentru eradicarea manu militari a Statului Islamic.

 

de  RostOnline

3 Comments
  1. Ionut Moraru says

    Cand putem sa comentam si noi fara cenzura si sa fim publicati?

    P.S.
    6) Bombardarea intensiva a tuturor barcilor GOALE depistate a fi folosite la traficul cu imigranti, barci care stau ancorate pe malurile Africii, Siriei si Turciei, dinainte de a se umple si a porni pline in dirctia Europei

  2. Ionut Moraru says

    7) Castrarea chimica a tuturor musulmanilor europeni violatori recidivisti de femei crestine.

    1. Dacul Liber says

      ce castrat domnule! executati pe loc!Iar restul de islamisti deportati in tarile din care provin! nu inteleg ce mai vor guvernele imbecile din Europa?! Sa vina razboaiele civile mai repede care sa aprinda Europa?! O sa fie vai de pielea noastra in 10-15 ani!Asta daca nu facem ceva!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php