Un susţinător al Coaliţiei pentru Familie despre acuzele aduse CpF de Sen. Vlad Alexandrescu (USR): „Deghizată în liberalism/progresism, extrema stângă este întruparea fantomei comunismului care luptă să distrugă libertatea de expresie și a gândirii”

2 401

Vineri, 4 august 2017, senatorul USR Vlad Alexandrescu a postat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video care constituie un apel către colegii de partid, în aşteptarea dezbaterii interne în urma căreia această formaţiune politică se va poziţiona faţă de referendumul iniţiat de Coaliţia pentru Familie cu scopul de a pune în acord definiţia căsătoriei din Constituţie cu cea din Codul Civil, prin definirea în prima a căsătoriei ca „uniune între un bărbat şi o femeie”.

Imagini pentru vlad alexandrescu pro gay

În mesajul său, senatorul USR, profesor de literatură şi fost ministru al culturii, deşi nu are pregătire în domeniul juridic, preia clişeele adversarilor referendumului şi afirmă că iniţiativa, chiar dacă se aprobă, nu va produce de fapt nicio schimbare în definirea căsătoriei, în schimb „este despre restrângerea familiei… mai mult decât este ea [acum – n.ed.] prevăzută în Constituţie”.

El a mai spus că iniţiatorul referendumului, Coaliţia pentru Familie, ar fi „finanţată de la răsărit” pentru a „impregna societatea românească de frică”.

Samy Tuţac (foto sus), un susţinător Coaliției pentru Familie i-au dat replica senatorului, după cum reiese dintr-o postare preluată şi pe pagina de Facebook a Coaliţiei pentru Familie:

UN SENATOR RECURGE LA MINCIUNĂ PENTRU A DENIGRA COALIȚIA PENTRU FAMILIE…

Senatorul Vlad Alexandrescu, Vicepreședinte USR face apel ca partidul să se poziţioneze împotriva modificării Constituţiei: “Coaliţia pentru Familie este finanţată de la Răsărit şi vrea să imprime frica în societatea românească…”, afirmă aceasta.

Domnul senator nu doar vorbește prostii, ci dezinformează cu bună știință în aceeași linie cu propaganda ateist-progresistă mincinoasă, iar povestea cu finanțarea de la Răsărit este doar o știre fabricată (fakenews).

Domnul senator Vlad Alexandrescu se face exponentul unei extreme despre care se vorbește foarte puțin sau deloc, extrema stângă și acuză, fără să ofere dovezi, Coaliția pentru Familie, de cele mai bizare lucruri.
Deghizată în liberalism, extrema stângă nu este decât întruparea fantomei comunismului care încă bântuie România și care într-un mod pervers își zice progresism.

Această stângă extremistă, care luptă să distrugă nu doar libertatea de expresie, ci și pe cea a gândirii, are un comportament profund nociv în ciuda propagandei despre o societate mai bună, mai frumoasă și mai justă.
În ciuda vorbelor frumoase despre iubire, toleranță și bunăstare, extrema stângă este plină de ură și intoleranță față de oricine este diferit și pune la îndoială bunăstarea promisă de ea.

Așa se explică de ce un senator al României recurge la minciună și dezinformare pentru a contracara cu orice preț un demers democratic promovat de Coaliția pentru Familie și susținut de trei milioane de cetățeni români.

sursa: Ştiri pentru viaţă

2 Comments
  1. Dacul Liber says

    Hai ca m-am prins ca nu se aproba toate comentariile! 🙂 Mai ales când sunt foarte acide,la adresa stapanirii.

  2. Dacul Liber says

    …un alt comentariu ,mai periat…Ca cele acide nu se aproba!Domle cum au prostit progresistii de la usr alegatorii folosindu-se de titulatura uniunea salvati Romania .Numai ca ei nu au de gand sa o salveze .Ci dimpotriva .Sa o deie pe mana slujitorilor satanei.Fac jocul lgtb-istilor ,a dusmanului romanilor soros ,vor distrugerea credintei Romanilor .Ati vazut ce scandal a fost cu acei tineri… frumosi de la colectiv care il adorau pe baphomet.I-a luat michiduta la el. O intrebiare .Oare pe unde mai agita steagul in culorile curcubeului Remus Cernea? si el dorea sa salveze Romania!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php