Buciumul – Publicaţie de informaţie şi atitudine naţionalistă

Casa Albă organizează săptămânal studiul Bibliei pentru liderii administrației de vârf a SUA

Rețeaua CBN a raportat ca de acum, pentru prima dată de cel puțin 100 de ani, Casa Albă va organiza un studiu Biblic destinat membrilor oficiali ai Cabinetului executiv.

Conform unui articol al publicatiei Washington Post liderii creștini se bucură mai nou de accesul in Casa Albă, datorită Președintelui Donald J. Trump.

Cabinetul politic republican se angajează, astfel, într-un studiu săptămânal al Bibliei, la care urmeaza sa participe lideri ai administrației de vârf, cum ar fi Procurorul General Jeff Sessions și Vicepreședintele Mike Pence.

Conform organizatiei „Capitol Ministries”, care se ocupa de misiunea biblica de evanghelizare a funcționarilor publici, ședințele de predare sunt conduse chiar de catre Ralph Drollinger, fondatorul organizației. Membrii Senatului și ai Casei sunt așteptați să participe la ele.

Organizația, infiintata in 1996, si-a pastrat propria viziune neschimbata, anume aceea de a-i evangheliza pe oficialii aleși și sa-i conduca spre dezvoltarea spirituală completă în lumina lui Hristos, conform marturisirilor proprii existente pe site-ul organizatiei.

Organizația are misiunea declarată de a duce Evanghelia lui Iisus Hristos tuturor liderilor politici din întreaga lume.

Potrivit rețelei CBN, lista participanților obișnuiți la studiul biblic initiat la Casa Alba ii include pe Mike Pompeo, directorul CIA, Rick Perry, secretarul pentru sănătate și servicii umane, și Tom Price, secretarul serviciilor umane.

Președintele Trump se afla pe lista invitaților. Acestuia ii este trimisa în mod regulat o copie a lecției biblice, din fiecare săptămână.

 

sursa: NapocaNews

URL Scurt: http://www.buciumul.ro/?p=31161

Postat de pe 8 aug. 2017. Catalogat ca Extern. Puteţi urmări răspunsurile la acest articol via RSS 2.0. Puteţi lăsa un răspuns sau un trackback la acest articol.

Un comentariu for “Casa Albă organizează săptămânal studiul Bibliei pentru liderii administrației de vârf a SUA”

 1. calin eugen

  O veste buna.Chiar foarte buna.Pe cand si la noi?

Lasă un răspuns

Legături utile

  Caută în arhivă

  Caută după dată
  Caută după categorie
  Caută cu Google

  Acţiuni

  | © Copyright 2012 Buciumul | css.php