Teodor Baconschi despre noii și vechii marxiști: „Panteonul leftist: un cult al morții, promovat ca incendiu final, în care poate să piară întreaga lume, dacă REFUZĂ să se supună utopiei”

0 416

În timp ce drumul spre referendumul pentru căsătorie intră în linie dreaptă, iar atacurile neomarxiste la adresa familiei naturale și a valorilor creștine se întețesc, diplomatul, teologul și filosoful Teodor Baconschi postează o cugetare amară pa pagina sa de Facebook.

Imagini pentru noii și vechii marxiști

„Stângiștii de azi nu prea cunosc istoria Stângii. Să le amintesc un episod: Paul Lafargue, autorul unei căți despre ”Dreptul de a fi leneș” (1880) a fost un anarho-comunist căsătorit cu Laura, cea de-a doua fiică a lui Karl Marx.
Soții Lafargue s-au sinucis simultan, prin injecție cu cianură. Așa arată panteonul leftist: un cult al morții, promovat ca incendiu final, în care poate să piară întreaga lume, dacă REFUZĂ să se supună utopiei. O colecție de pozitiviști îndrăciți, de maniaci ai ateismului agresiv și de complexați ai resentimentului generalizat.N-au contribuit cu nimic la evoluția științei, la dezvoltarea morală a persoanei umane, la cunoașterea universului, la prezervarea civilizației. Revoluționari de profesie, vânători de oameni, heralzi ai distrugerii. Teoriile lor (începând cu marxismul însuși) n-au fost decât o maculatură ucigașă, într-un limbaj obscur, delirant și demonic. Refugiul lor: ”dialectica”. Rezultat concret: 80 de milioane de victime”, a scris Baconschi.

SURSA: ActiveNews
Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php