Șoc în Franța! „Manif pour Tous” se mobilizează împotriva lui Macron

1 392

„Manif pour Tous” rupe cu regula neimplicării politice, acuzându-l pe Macron că este continuatorul politicii lui Hollande distrugere a familiei. Manif pour Tous este o organizație din Franța care pledează pentru valorile tradiționale, asemănătoare Coaliției pentru Familie din România.

Ea s-a format ca replică socială la legea căsătoriilor homosexuale, numită „Mariage pour Tous” („Căsătorie pentru Toți”). De-a lungul ultimilor ani, Manif pour Tous a reușit să scoată în stradă sute de mii de oameni fiecare din protestele sale.

Miercuri, grupul s-a mobilizat pe rețelele de socializare împotriva lui Emmanuel Macron, candidatul Stângii și al Sistemului în alegerile prezidențiale. Acțiunea poartă titulatura „Macron c’est non”, ceea ce înseamnă aproximativ „Nu, Macron!”

Fără a exclude posibilitatea unui vot pentru Marine Le Pen, Manif pour Tous nu a dat totuși un consemn în favoarea acesteia, sensul acțiunii fiind doar împotriva lui Macron.

Președinta mișcării, Ludovine de la Rochère, explică: „În ziua votului, se poate merge la pescuit, se poate introduce în urnă buletinul alb… Dar a-l vota pe Macron înseamnă a continua ce a făcut François Hollande pentru destructurarea familiei.”

Manif pour Tous, care se declară „liberă și independentă față de toate partidele”, nu a dat până acum consemne de vot. Astăzi, ea renunță la această regulă, afirmând într-un comunicat că „omenirea nu trebuie zdrobită de puterea banului și a pieței”.

Iar comunicatul adaugă: „Procreare Medicală Asistată (PMA) fără tată, legalizarea mamelor purtătoare și a nașterilor ‘pentru alții’ în străinătate, distrugerea drepturilor orfanilor și a interesului superior al copilului, identitatea de gen, împovărarea fiscală a familiilor… programul lui Emmanuel Macron reprezintă continuarea politicii anti-familie dusă vreme de cinci ani de François Hollande, Manuel Valls și Christine Taubira (fostă ministru al Justiției, promotoarea căsătoriilor homosexuale – n.r.)”

 

sursa: NapocaNews

1 Comment
  1. Ionut Moraru says

    Un Macrou scos de la decongelat de Rothschild prin mana lui Soros, trebuie neaparat sa aiba prins de branhii o pustoaica cu un sfert de secol mai in varsta,, profesoara de sarut frantuzesc.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php