Liviu Dragnea: Nu sunt de acord cu afirmațiile senatorului Deneș; PSD este un partid tolerant

0 353

Imagini pentru dragnea lgbt

Întrebat dacă este de acord cu afirmațiile senatorului Ioan Deneș cu privire la homosexuali și la un eventual proiect de lege care să reintroducă articolul 200 în Codul Penal care interzicea expunerea publică, Liviu Dragnea a răspuns:

Nu. Nu sunt de acord cu afirmațiile domnului senator Deneș și îl sfătuiesc și pe el și pe ceilalți să nu uite că fac parte din PSD, Partidul Social Democrat este un partid tolerant nu un partid cu atitudini radicale, un partid care crede cu toată tăria că în societatea românească avem loc toți și trebuie să ne respectăm unii pe alții. (…) Le spun tuturor și o să discut mai apăsat cu ei la Sinaia, poate aerul de munte o să le facă bine a toți și o să le dea să aibă capacitatea de înțelegere mai mare a cea ce înseamnă PSD și a ceea ce înseamnă viziune PSD.

Chestionat dacă în acest context PSD sprijină și parteneriatul civil între persoanele de același sex, Dragnea a spus că partidul pe care îl conduce sprijină toleranța.

PSD-ul sprijină toleranța, sprijină ideea, conceptul că în Româna avem loc cu toții, chiar avem loc cu toții și nu trebuie să ne războim pentru că trebuie să fim uniți pentru că pericolele și riscurile sunt în afara țării și nu în interior. Să nu ne mai facem și noi probleme artificiale.

Senatorul PSD de Bistrița-Năsăud, Ioan Deneș, a declarat vineri, 31 martie 2017, în cadrul unei conferințe de presă, că persoanele de același sex nu au voie să se țină de mână pe stradă dacă nu scrie în vreo lege acest lucru.

Agerpres, 3 aprilie 2017

 

via Știri pentru viață

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php