O mămică este salvată de la moarte, după o naștere cu probleme

0 320

Doctorii se găseau într-o „minunată încurcătură”! Din punct de vedere științific, nu puteau să-și explice ceea ce se întâmplase. Unde dispăruse subit dubla embolie? Unde dispăruse extenuarea cât pe ce să-i fie mortală, cauzată de severa hemoragie?

Măreția bogăției harului și a vindecărilor săvârșite de Stăpâna Preacurată a lumii în această mănăstire istorică a Maicii Domnului Varnakova din Roumeli a ajuns în toate colțurile țării noastre și nu numai. În multe orașe din Grecia, Maica Domnului și-a revărsat ajutorul și harul său vindecător. Multe dintre minunile săvârșite s-au petrecut însă în Cipru.

O tânără doamnă cipriotă a mers la spital pentru a da naștere unui copilaș. Din nefericire, nașterea a fost foarte grea, lucru care a pricinuit o hemorogie foarte puternică, iar medicul ginecolog care o avea în grijă pe femeie a cerut ajutorul colegilor lui. Toată echipa de medici se străduia să o ajute pe tânăra mamă, în timp ce soțul și rudele ei se nelinișteau pentru cum vor decurge lucrurile.

Doctorii, în încercarea lor de a opri hemoragia, au folosit medicamente antihemoragice și situația părea să se îmbunătățească. Atunci însă a apărut o nouă problemă, și mai periculoasă. Femeia a suferit o embolie la cap și la plămâni.

Pacienta a căzut în afazie și zilele ei păreau a fi numerate. Soțul ei plângea și îi ruga pe doctori să-i salveze soția, pentru a se bucura împreună de nou-născutul lor copilaș. Rudele lor erau foarte întristate și plângeau.

O verișoară a bolnavei, care făcea parte din personalul medical al maternității, a sunat imediat la rudele acesteia din Atena, pentru a le înștiința despre problemele tinerei mame. Acestea i-au dat un sfat mântuitor:

‒ Ia ulei de la Maica Domnului Varnakova, din cel ce ți-am dat, și mergi de o însemnează în semnul Sfintei Cruci.

Cuvântul a devenit imediat faptă. Când asistenta a miruit în semnul crucii, cu ulei sfințit, fruntea femeii care se pregătea să moară, în puțin timp pleoapele ei au început să se miște și o scânteie de viață a apărut pe fața sa palidă. După puțină vreme și-a deschis ochii și a început să-și revină. Toți câți erau aproape de ea urmăreau cu sufletul la gură și cu lacrimi de bucurie evoluția ei. Într-un final, tânăra mămică și-a revenit întru totul și a cerut să-și vadă copilul!

Doctorii se găseau într-o „minunată încurcătură”! Din punct de vedere științific, nu puteau să-și explice ceea ce se întâmplase. Unde dispăruse subit dubla embolie? Unde dispăruse extenuarea cât pe ce să-i fie mortală, cauzată de severa hemoragie?

Toți cei care au aflat despre această mare minune au slăvit pe Dumnezeu și pe Maica Sa pentru harul lor mântuitor!

(traducere din cartea publicată în limba greacă Maica Domnului Varnakova. Minuni ale Maicii Domnului și paraclisul ei, 2011)

Traducere și adaptare: Pr. Elisei Roncea
Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php