Glume pe seama Brexit! “România- singura ţară care va rămâne în Uniunea Europeană”, scriu internauţii. Suntem ultimii mohicani?

1 324

Ca după aproape fiecare eveniment de impact la nivel mondial şi nu numai, glumele internauţilor pe tema subiectelor indiferent din sfera de care aparţin nu au întârziat să apară. Rezultatul şoc al referendumului din Marea Britanie s-a discutat intens pe reţelele de socializare, mai în glumă sau mai în serios.

-1b1815c0-3a20-11e6-9ae1-15e7618d0e32-465x390

Internauţii nu au ezitat să publice mesaje ironice cu privire la retragerea Marii Britanii din Uniunea Europeană.”Brexit ar putea fi urmat de Grexit, Departugal, Italeave, Czechout, Oustria, Finish, Slovakout sau Latervia. Numai România va rămâne”, scrie Michael McCarthy, un specialist economic, pe pagina sa de Twitter.

O imagine amuzantă însoţită de un mesaj pe măsură îl arată oe premierul David Cameron alături de cancelarul german, Angela Merkel, parcă luându-şi adio unul de la celălalt: “Sărută-mă tare înainte să pleci”!

Tot pe un joc de cuvinte au pus accentul şi jurnaliştii de la The Sun, care au scris “See EU later”, în traducere. “Ne vedem mai târziu”.

sursa: NapocaNews

1 Comment
  1. vlad says

    Anglia a iesit si din cauza traficantilor albanezi care si-au mutat teroristii in pAS DE CALAIS la canalul manecii

    acestia sunt cunoscuti ca cei mai mari asasini si teroristi din europa, traficanti de organe, criminali in serie, proxeneti, traficanti de organe, si asa mai departe, mai ales cei din KOSOVO.

    Ei britanicii i-au finantat in Kosovo, acum cand astia vor sa vina in ANglia, britanicii spun ,,NO WAY,, ….ca stiu eu ce teroristi au sponsorizat si creat!

    astia duc politica pragmatica, dar totul se va intoarce impotriva lor de teroristi si criminali, pedofili, rapitori de copii romani polonezi ce sunt: Americanii, UE, FMI, se vor folosi de separatistii SCOTIENI sa distruga Anglia, iar regina aia va abdica, ca si-o merita din plin.

    Au bombardat toata planeta apoi ca si prostituatele spun ,, nu vrem refugiati,, Saracii sirieni, iraq-eni, jugoslavi, si multi altii….. daca acum si-a depus demisia DAVID CAMERON care era un aliat al Romaniei si Poloniei, urmeaza un nazist terorist si criminal ,care va norvegianiza Anglia rapind toti copiii imigrantilor EUROPENI(cehi polonezi romani bulgari) ca sa-i dea in familiile de homosexuali perversi.

    Este grav si revoltator. Foarte bine ca romanii protesteaza,este si firesc. Bercea Mondialu nu se ofera sa emigreze in Anglia? nu de alta dar avem nevoie de el aici.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php