„ŞI S-A FĂCUT RĂZBOI ÎN CER…” De ziua Sfinţilor Arhangheli

2 420

„Și s-a făcut război în cer: Mihail și îngerii lui au pornit război cu balaurul. Și se războia și balaurul și îngerii lui. Și n-a izbutit el, nici nu s-a mai găsit pentru ei loc în cer. Și a fost aruncat balaurul cel mare, șarpele de demult, care se cheamă diavol și satana, cel ce înșală pe toată lumea, aruncat a fost pe pământ și îngerii lui au fost aruncați cu el.” —Apocalipsa lui Ioan, 12: 7-9

castoutofheaven

Cei ce astăzi încearcă să lovească în fundamentul creştin al României, deturnând un protest legitim într-o nouă revoluţie bolşevică, trebuie opriţi prin atitudinea fiecăruia din noi. A arunca cu pietre în biserici, a huidui rugăciunea Tatăl nostru, a ameninţa preoţii ori a plănui vandalizarea Patriarhiei, este exact ceea ce făceau bolşevicii ce împuşcau clericii şi monahii în 1917, transformând bisericile în grajduri, ori ceea ce făceau brigăzile comuniste în Spania (1936-39), atunci când „se trăgea cu mitraliera în obrazul lui Hristos”.

Dacă unii s-au opus atunci, şi noi avem datoria să ne opunem, demascând cercurile neocomuniste şi oprindu-le din lucrarea lor diavolească.
În Biserică există corupţie şi unele abateri de la misiunea clerului, aşa este. Dar toate acestea trebuie să le rezolvăm noi, în Biserica din care şi noi facem parte. Nu vin să le rezolve bandele lui Marx şi Che Guevara, dărâmând Biserica.
În decembrie 1989, am luptat cu represiunea regimului comunist, cerând să se oprească dărâmarea bisericilor. Ne întoarcem acum la epoca aceea?
„Să stăm bine, să stăm cu frică, să luăm aminte!…” Sf Arhanghel Mihail

Florin Dobrescu

2 Comments
  1. calin eugen says

    Biserica este mama poporului roman.

  2. .... says

    Au huiduit Tatal Nostru? , patriarhul s-a dovedit a fi foarte slab – in loc sa-i excomunice atat pe cei din club cat si pe ceilalti care au prins curaj ca hienele cele lase si au atacat Biserica, patriarhul se balbaie si face slujbe indracitilor care normal nu suporta Cuvantul Domnului ca ii arde rau de tot dinauntru. Sa luam aminte – iata ce se intampla cand modifici Prohodul ca sa nu jignesti jidovii, cand interzici blestemarea diavolului prin Sfintele Molifte ale Sfantului Vasile cel Mare si cand iti lovesti fii duhovnicesti cu carja patriarhala in cap – te mascareste dracul in toate felurile!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php