Germania a deschis Cutia Pandorei, se va putea opri islamizarea Europei?

0 535

Decizia Angelei Merkel, cancelarul Germaniei, de a deschide porțile refugiaților din Siria și Irak a declanșat avalanșa invaziei musulmane asupra Europei.

refugiati musulmani

Noi valuri de imigranți musulmani vînd tot ce au și-și cumpără bilete, doar dus, spre Turcia. Pentru a face față cererii, compania aeriană irakiană a adăugat două noi curse din Bagdad spre Istanbul. Irakienii încă rămași acasă țin legătura cu cei plecați și ajunși deja într-o țară europeană prin internet și așa află că odată ajunși în Europa primesc automat o locuință, bani de cheltuială și asigurare medicală gratuită.

„Cînd ajungi în Europa ești tratat foarte bine, primești locuință, bani de cheltuială și asigurare medicală” a spus Ali Hattam Jassim în vîrstă de 37 de ani a cărui frate a ajuns recent în Belgia. „Avem mulți prieteni acolo și toți ne spun cît de grozavă este viața lor acum.” (The New York Times)

Cu toate acestea refugiații au și cîteva nemuțumiri:

Micul dejun este servit la ora 7 dimineața ceea ce e prea devreme pentru ei, cina e servită la ora 6 seara în timp ce ei obișnuiesc să o servească la ora 10 seara. Nici cu mîncarea nu se prea împacă, refugiații trimit celor rămași acasă poze cu ce feluri de mîncare le sînt servite. O asemenea poză era cu o porție de lasagna pe care refugiații nu au mîncat-o pentru că nu știau ce e.

Alți irakieni cu gînduri de emigrare speră să ajungă nu în Europa ci în America. Hattam Jabbar în vîrstă de 28 de ani spune că dorește să ajungă în America pentru că acolo pînă și cîinii sînt tratați bine. El a povestit cum un prieten de-al lui care locuiește în America s-a dus la cumpărături și a vrut să-și lase cîinele închis în mașină, cu geamurile ridicate, într-o zi călduroasă. Un polițist american care a văzut asta l-a luat imediat la rost și i-a spus că astfel pune viața cîinelui în pericol. „Asta înseamnă că ei respectă cîinii. Pînă și cîinii au drepturi în America.”

Dar pînă să ajungă în Occident iată ce fac refugiații pașnici pe unde trec:

În clipul de mai jos vedeți cum insula Lesbos din Grecia a fost practic ocupată de refugiați care au transformat-o în cîmp de luptă după modelul Orientului Mijlociu.

This is Greece, not Middle East
https://youtu.be/BQhjB5hAzsc
În Budapesta grupuri masive de refugiați scandează „Fuck You!” și „Allahu Akbar!”. „Allahu Akbar!” se traduce prin „Allah e cel mai mare!”
[embedyt]http://www.youtube.com/watch?v=tl16QDk2sig[/embedyt]
Doamnelor și domnilor, puneți-vă centurile de siguranță și apucați-vă de învățat araba pentru că de la capetele așa zis luminate care ne conduc slabe șanse. Corectitudinea politică a întunecat mințile lor, dacă îndrăznești să nu fii de acord cu invazia musulmană imediat ești etichetat ca fiind rasist și lipsit de inimă.
de Tudor Marincu RostOnline
Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php