A reînceput revoluția la Kiev! Sector Dreapta a atacat clădirea Parlamentului cu grenade. Zeci de răniți în rândul forțelor de ordine

0 468

Regimul președintelui ucrainean Poroșenko se clatină în acest moment, după ce aceleași forțe care l-au dat jos de la putere pe fostul președinte Ianukovich – organizația radicală Sector Dreapta, a atacat astăzi clădirea Parlamentului, rănind zeci de polițiști muniție de război.

kiev 3

Protestele Sector Dreapta vin după ce Parlamentul și Președinția ucraineană au adoptat modificarea Constituției, care va duce la descentralizarea și regionalizarea Ucrainei. Peste 10 luptători din trupele speciale sunt grav răniți după ce asupra lor a fost aruncată o grenadă. Alți 30 de polițiști au fost bătuți și dezarmați de militanții Sector Dreapta, care au luat cu asalt clădirea Parlamentului din Kiev.

Forțele Sector Dreapta care protestează violent în Kiev sunt în acest moment estimate la 1000 de persoane, dar pun serioase probleme forțelor de ordine. Daca în sprijinul protestatarilor vor veni efective din batalioanele paramilitare ale Sector Dreapta din Donbass, regimul de la Kiev se va prăbuși în mai puțin de o săptămână, aruncând Ucraina într-o noua criză.

kiev

kiev 2

sursa: NapocaNews

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php