ÎNCEPE! Institutul Wiesel îi vînează pe „legionari” prin instituţiile publice

2 802
Doi oameni cu funcţii importante în două instituţii publice sînt vînaţi de „Institutul Wiesel” pentru opinii incorecte politic, mai precis „legionare”.
Unul dintre ei nu a spus într-o emisiune de radio că sfinţii închisorilor au fost în majoritatea lor legionari (nu era în discuţie apartenenţa lor politică şi oricum nu avea vreo relevanţă), iar asta, în opinia „reclamantului”, înseamnă „omisiune de denunţ”.
Un altul a îndrăznit să afirme public că „legea antilegionară” e o porcărie. Acum, amîndurora li se cere capul. Aştept cu interes deznodămîntul manevrelor de culise. Poate cu această ocazie se lămuresc şi apărătorii „democraţi” şi „corecţi politic” că principalul obiectiv al acestei legi este să pedepsească delictul de opinie şi să instituie cenzura şi mai ales autocenzura.
Dacă oamenii ăştia vor avea de suferit, iar ONG-urile de „monitorizare a presei” şi de „exprimare liberă” vor tăcea în continuare ca porcii în păpuşoi şi intelectuali de marcă vor spune mai departe că ne isterizăm aiurea, înseamnă că sîntem în pragul unei noi dictaturi. Eu unul nu voi sta cu mîinile în sîn, şi nu cred că voi fi singurul.
Apropo de monitorizatorii presei şi ai libertăţii de exprimare (se aude, Mircea Toma?), nu au nici un reproş la adresa legii 217/ 2015, dar sar de cîţiva metri în sus pentru nu ştiu ce normă legală privind jocurile de noroc pe internet. Încă o dovadă că acţionează după directivele neomarxismului. Tot ce afectează fibra morală a unui popor trebuie încurajat, promovat, apărat, multiplicat. Tot ce este menit unei acţiuni de anticorupţie morală trebuie demolat, murdărit, minimalizat, eliminat.
2 Comments
  1. Lavinius Ranca says

    TREBUIE DESFINTAT ACEST ASA ZIS INSTITUT CARE SIA DAT NUMELE SINGUR IAR ESTE CONDUS DE JIDANI CARE NU FAC PARTE DIN POPORUL DACIC,TREBUIE INLATURAT TOT CE MISCA IN ACEST INSTITUT ,DA LEGIONARII AU FOST SI VOR FI APARATORII NATIUNII DACICE ,SA SCHIMBAM NULE TARII ,E NECESAR ,SA REVENIM LA NUMELE DACIA ,VECHII STRAMOSI AI ACESTUI PAMINT, TLC PENTRU TOTDEAUNA

  2. ALEXANDRU says

    iNSTITUTUL WIESEL nu mai e necesar în România(de fapt el n-a fost necesar niciodată, dar acum şi-a îndeplinit misiunea primită de la şefii lor, care l-au creat cu ajutorul tov.bolşevic Ilici Iliescu, cu scopul de a mai stoarce statul român de încă câteva zeci de miliarde de dolari, belindu-i pe bieţii români) căci nimeni nu mai neagă oficial holocaustul şi legionari nu mai avem printre noi (apropos, nu înţeg de ce tov Alexandru Florian şi ai lui nu-i caută pe legionarii care au intrat în PCR (PMR) să-i „pedepsească”, doar ştie sigur epigrama lui Păstorel: ” Căpitane nu fi trist, Garda merge înainte prin partidul comunist”) de multişor (acesta e unul din motivele blamării legii 217/2015: inutilitatea ei pentru România! a fost votată numai ca să justifice existenţa Institutului Wisel). Deci trebuie ACŢIONAT DIRECT PENTRU DESFIINŢAREA ACESTUI INSTITUT DEMONSTRÂND că adăposteşte un grup de angajaţi în frunte cu Alexandru Florian care sunt plătiţi din banii noştri fără ca acest Institut să aibă vreo utilitate publică. Dimpotrivă, ne falsifică istoria şi încearcă să întoarcă România înapoi, în epoca LUPTEI DE CLASĂ şi a DELAŢIUNII din vremea comunismului – declarat oficial în România, încă din 2006 un SISTEM ILEGITIM ŞI CRIMINAL. Deci aceşti domni-tovarăţi vor să reînvie un SISTEM CRIMINAL ÎN ROMÂNIA!!! ŞI NOI ÎI ŢINEM LA SÂN! RUŞINE!!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php