Şeful masonilor din România ridicat de mascaţi să ia “lumină” de la DNA. El a încălcat embargoul impus Rusiei

1 698

Constantin Bartolomeu Savoiu, Mare Maestru al Marii Loji Nationale a Romaniei-1880, a fost ridicat, joi dimineata, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Bucuresti.

Savoiu a fost adus la sediul DNA Bucuresti cu mandat de aducere, fiind pus sa dea declaratii in dosarul in care personaj principal este Toni Grebla, fost senator si actual judecator la Curtea Constitutionala a Romaniei.

Savoiu, general in rezerva, este acuzat, la randul sau, ca a folosit la autoritatea vamala documente vamale de transport sau comerciale falsificate.

Anchetatorii sustin ca, incepand din august 2014, Toni Grebla ar fi intreprins demersuri pentru intermedierea unei legaturi comerciale de export intre omul de afaceri Ion Bircina si Constantin Bartolomeu Savoiu, cunoscut ca “Generalul”. Acestia ar fi initiat “raporturi comerciale (export produse agro-alimentare) si demersuri in vederea achizitionarii de produse de la diverse societati comerciale specializate in prelucrarea si conservarea carnii (abatoare), in vederea comercializarii acestora in spatiul ex-sovietic, cereale, materiale de constructii si/sau produse de minerit in Federatia Rusa si Republica Moldova”.

Se dovedeşte încă o dată că masoneria română e doar un paravan pentru clientelism şi afaceri necurate.

sursa: NapocaNews

1 Comment
  1. necula says

    DESI NU ARE DOVEZI DNA ISI DEPASESTE ATRIBUTIILE. PROBABIL IN CURAND NU VA MAI FI NEVOIE DE APROBARE PENTRU ASCULTARI SI UITE ASA INCET, INECET SCAPAM DE DEMOCRATIE SI PASIM SPRE DICTATURA . DL MAIOR A CRITICAT CURTEA CONSTITUTIONALA SI A FOST DAT AFARA. SUNT SEMNE CA LIBERTATILE, PENTRU CARE AU MURIT TINERII LA REVOLUTIE , INCEP SA SE PIARDA PE DRUM .

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php