Buciumul – Publicaţie de informaţie şi atitudine naţionalistă

Sinodul BOR cere alternativă la cardul de sănătate cu cip pentru cei care-l refuză din motive religioase

Sinodul BOR a decis ieri, 17 dec 2014, susţinerea demersurilor Colegiului Medicilor din România pe lângă autorităţile abilitate pentru identificarea unei alternative în cazul pacienţilor care refuză cardul naţional de sănătate din motive de conştiinţă sau religioase.
Decizia a fost luată ca răspuns la solicitările acelor pacienţi care, din motive de conştiinţă sau religioase, refuză cardul naţional de sănătate. Iată extrasul din comunicatul sinodului:
Sfântul Sinod a hotărât cooperarea cu Ministerul Sănătăţii pentru prevenirea bolilor şi ajutorarea bolnavilor, precum şi susţinerea demersurilor Colegiului Medicilor din România pe lângă autorităţile abilitate pentru identificarea unei metode alternative ca răspuns la solicitările acelor pacienţi care din motive de conştiinţă sau religioase refuză Cardul Naţional de Sănătate.

URL Scurt: http://www.buciumul.ro/?p=16185

Postat de pe 18 dec. 2014. Catalogat ca Social, Ultimele ştiri. Puteţi urmări răspunsurile la acest articol via RSS 2.0. Puteţi lăsa un răspuns sau un trackback la acest articol.

Un comentariu for “Sinodul BOR cere alternativă la cardul de sănătate cu cip pentru cei care-l refuză din motive religioase”

 1. nae

  Iniţiativa Sfântului Sinod este lăudabilă.Sper ca autorităţile să coopereze.Biserca Ortodoxă Română înseamnă 80% din populaţia României,deci majoritatea,iar toate legile trebuie să respecte voinţa majorităţii.

Lasă un răspuns

Legături utile

  Caută în arhivă

  Caută după dată
  Caută după categorie
  Caută cu Google

  Acţiuni

  | © Copyright 2012 Buciumul | css.php