FĂRĂ PRECEDENT! Atac la CCR. „Susţinem poziţia BOR în problema religiei în şcoli”. Legionarii reacţionează împotriva deciziei CCR.

3 622

267987_10150253740260816_4186175_nLiderul Partidului „Totul pentru Ţară”, dl Florin Dobrescu, a atacat în termeni fără precedent decizia recentă a Curţii Constituţionale, care a decis introducerea unei prevederi legale prin care elevii ar urma să frecventeze orele de Religie doar în baza unei cereri speciale făcute de părinţi. Preşedintele executiv al partidului naţionalist a acuzat CCR că loveşte în credinţa ortodoxă, cerând remedierea de urgenţă a acestei decizii.

„Este inacceptabil ca într-o ţară creştină, cu o populaţie de aproape 90% ortodocşi, Curtea Constituţională să ia decizii care lovesc în credinţa strămoşească. Ce e rău în fapul că elevii învaţă Religie, că li se vorbeşte de Dumnezeu şi sunt educaţi în frica de El? Considerăm că această decizie este insultătoare la adresa majorităţii românilor creştini. Este o decizie de tip comunist. De altfel nici nu mă miră. Ne-am obişnuit ca judecătorii Curţii Constituţionale să fie recrutaţi din rândul foştilor comunişti şi securişti.

Dar să nu uite domnii judecători că în Decembrie 1989 masele revoluţionare îngenunchiau pe caldarâmul udat de sângele eroilor şi spuneau „Tatăl nostru”! Revoluţia de acum 25 de ani a avut un puternic caracter creştin. Iar introducerea religiei şi icoanelor în şcoli a reprezentat una din principalele cuceriri ale Revoluţiei.

Nu putem ridica pe jertfele acelor tineri o societate ateistă. Sau domnii judecători de la CCR ne întorc înapoi cu 25 de ani? Să nu dea Dumnezeu ca tineretul acestei ţări să repună credinţa creştină la locul ei printr-o nouă Revoluţie!

Voi face în aşa fel ca mesajul meu să fie adus la cunoştinţa judecătorilor CCR, cărora le cer să revină asupra acestei decizii prin care de altfel contrazic decizia total opusă 2012, într-o speţă identică”, a încheiat Florin Dobrescu declaraţia sa plină de revoltă. El a îndemnat românii să se alăture petiţiei iniţiate în sprijinul BOR.

Buciumul.ro

3 Comments
  1. Raul says

    Ma tot gandesc de ceva vreme incoace, cum ar fi sa ne strangem cateva sute, sau poate cateva mii ( de ce nu?!) de legionari, din toata tara, la un miting (pasnic) de proportii. Ganditi-va ce imagine, atatea camasi verzi la un loc, exact ca in vremurile de odinioara. Pe langa faptul ca am fi vizibili, perceputi ca un segment care ia pozitie, am da si un semnal clar celor , inca, simpatizanti, ca au la ce sa adere ca idei si idealuri.

  2. Waffentrager says

    Care legionari ? O intrebare pertinenta : pe cati oameni se bazeaza Partidul Totul pentru Tara unicul partid nationalist din Romania ? Va aduc aminte dragi prieteni ca in toata Europa partidele nationaliste iau avant chiar daca inca sunt destule partide peste ei in unele tari chiar si cele de stanga dar voi ? Asa cum se speculeaza deja devine o realitate stiti cum spunea Goebbels ? Spune o minciuna de mai multe ori si ea devine adevar ! Astfel ca cei care spun ca TpT este fals si colaborationist doar deageaba, sa ameteasca tineretul nationalist dornic se pare ca se adevereste daca nu actionati in contra ! Faceti ceva oameni buni sa va stie lumea sa poata romanii ACTIONA SI REACTIONA PRIN VOI,faceti asa incat sa reconciliati situatia cu ceilalti nationalisti din tara nu dau nume de organizatii ca va suparati…va place in ce situatie sunteti ?

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php