PARTEA LUI HREBENCIUC: 84 MILIOANE DE EURO ÎN HECTARE DE PĂDURE. DNA CERE ARESTAREA

0 370

Alintat de prieteni Javra, Viorel Hrebenciuc s-a lansat pe piața traficului de influență în vremea cuplului Iliescu-Năstase. Până în 2004, Hrebenciuc era împărat: cei care aveau intrare la el se duceau să-i scape de pușcărie. Dialogurile se purtau cam așa:
-Ce ai?
-Delapidare, abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave. Până la 22 de ani.
-Cât e prejudiciul?
-400.000 de dollari
-Dai 500 și scapi.
-Cum 125%?
-Păi oricum tre să plătești prejudiciul și 25% e ca să nu stai 12-15 ani la pârnaie. Mă suni.
Asta se întâmpla deoarece premierul în funcție atunci, Adrian Năstase nu-l deranja cu nimic. Parchetul General condus de Ilie Botoș la fel. Iar PNA-ul condus de Amarie era o glumă sinistră(adică de stânga). Doar invers, Javra îl deranja pe premier: Hrebenciuc suna ziariștii partizani din presă și le spunea: ”și nu uita să adaugi, Adrian Năstase cel alintat duios Bombonel”.

„Nu sunt tâmpit să vină DNA pe urmele mele“ explica Hrebenciuc felul măiestru în care își utiliza el telefonul său magic, care rezolva orice marafeturi, unor ziariști de la Cotidianul, prin 2008. Ziariștii erau interesați de traficul de influența, însă Hrebenciuc nu le-a oferit satisfacție, deoarece chiar așa tâmpit totuși (nu) era.

Ei, astăzi, Hrebenciuc a căzut pe interceptări ambientale, filmat audio-video când „inculpatul Bengescu Dan Costin l-a cointeresat pe inculpatul Hrebenciuc Viorel, deputat în Parlamentul României, care avea rolul de a-și folosi influența politică la nivelul instituțiilor și autorităților publice din județul Bacău și a celor de la nivel central, pentru urgentarea atingerii obiectivelor stabilite în antecontract, în schimbul a 12.000 de hectare din suprafaţa reconstituită. ” spun procurorii DNA. Având în vedere că un hectar de pădure costă 7000 de EURO în zona respectivă, partea lui Hrebenciuc ajungea la 84 milioane de Euro. Menționăm că Voiculescu pentru 60 milioane de euro a luat 10 ani.

sursa: Curentul

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php