Si a fost si ziua Frantei… ziua Holocaustului rosu, aniversarea ciumei bolsevice

0 486

edmund-burke-french-revolution-cartoonNe îngrozim de decapitările islamiştilor demenţi, de atrocităţile lor. De unde au învățat jihadiștii decapitarea? De la Republica Franceză. Cea mai dementă specie de criminali de pe pământ sunt “luminaţii” franțuzoi, inventatorii maşinii de tăiat capete – ghilotina.

Gargargii cu “drepturile omului”, cu “democraţia”, cu “luminile ateismului științific” sunt cei care au întemeiat Republica bolşevică franceză ucigând sute de mii de francezi – opozanţi ai masoneriei şi comunismului.

A fost un carnagiu, iar maşinăria simbol – ghilotina, este adevărata efigie a Franţei, nu sloganul liberte-egalite bla bla bla…

14 iulie înseamnă oficializarea comunismului – debutul revoluţiei ateiste ce a produs sute de milioane de victime. Măcelarii masoneriei au adus pe lume monstruozitatea genocidului comunist, Holocaustul roșu.

De 14 iulie francezii dau din focuri de artificii şi bagă paradă. Prea puţini dintre ei știu că Revoluţia franceză din 1789 este rădăcina unui Rău planetar – revoluţia comunistă care a produs sute de milioane de victime şi a însângerat o lume întreagă. Sălbăticie şi ură nu libertate şi egalitate au adus francezii epocii moderne.

Despre „Căderea Bastiliei” s-a fabulat şi s-a minţit în sute de de povestiri şi volume și ilustrații care mai de care mai trăsnite, rodul unei imaginaţii halucinante a comuniștilor masoni dornici de legitimare.

De fapt în Bastilia nu se aflau decât doi falsificatori de bani plus doi nebuni, plus un conte deţinut politic iar garda n-a luptat nicio secundă au aruncat armele și s-au cărăbanit.

lucsCarnagiul de la Vendee

Marea realizare a Revoluției franceze a fost însă Masacrul de la Vendee, primul genocid din istoria europeană, 1793. Sute de mii de oameni au fost masacraţi în provincia franceză Vendee, în mai puţin de un an, de către reprezentanţii “rivoluției franceze”, de către masonii ce au transferat mai apoi însemnele lor, mistria şi ciocanul, către Partidul Comunist, însemnele masonice devenind cunoscută siglă a comuniștilor, secera şi ciocanul.

De la masacrul de la Vendee încoace, trecând prin masacrele de pretutindeni ale bolșevismului, cam 150 de milioane de victime, și revenind la situația de la noi, unde cel mai recent masacru a avut loc în ’89, avem o constantă a Răului, reprezentantă de căcații cu șorțulețe, compas, mistrie şi ciocan, deveniți în timp purtători de seceră și ciocan și de tricouri cu el Che de vece, gen Ponta…

Soljeniţân, pușcăriaș în lagărul sovietic, în 1993, a explicat cu cuvinte meșteșugite ce a însemnat teroarea și barbaria aplicată de masoni la Vendee dar mai ales a scos în relief curajul celor arși de vii, torturați, ciumpăviți, decapitați, pentru că au avut curajul de a se împotrivi “noii ordini”.

Valoarea acelei eroice împotriviri, înăbușite în sânge, s-a risipit. Nimeni nu mai știe de Vendee. Bolșevismul de aici a pornit. Gașca de criminali masoni-comuniști a reușit, după masacrul de la Vendee, să paralizeze gândirea critică, să controleze cam toate resursele educaționale, să descreiereze sute de milioane de oameni după ce au produs alte sute de milioane de victime.

După Franța a urmat revoluția moscovită, a homosexualilor. Mai toți liderii de vârf ai bolșevismului erau homosexuali și aveau apucături satanice, de la Marx la Lenin.

Cam toţi bolşevicii erau pe invers şi cam dedaţi crimei, măcelari sonați.

Scrisorile lui Lenin către Zinoviev, alea în care Lenin se referea la săruturi fierbinţi pe curul bolşevic al pidosnicului sau amant sunt antologice. Revolvo, adică revoluţie, explica tot Soljeniţân, în discursul sau de la Vendee, înseamnă întoarcere pe dos. Asta a făcut aşa zisa “noua ordine masonică”, a întors lumea cu curu în sus, nu degeaba, cu puţine excepţii, cam toţi kommie, până azi, sunt poponari înfocaţi…

Teroarea, represiunea, crima, exterminarea în masă sunt cuvintele cheie ale rivoluției franceze…ultima utilizare a ghilotinei în Franța a avut loc în 10 septembrie 1977, dar deja modelul decapitărilor a fost transferat tuturor sceleraților acestei lumi. Vive la France…bleah… De George Roncea

Mortdesauveur

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php