Buciumul – Publicaţie de informaţie şi atitudine naţionalistă

Ponta la Bruxelles: Pericolul extremismului, al populismului şi al naţionalismului excesiv se răsfrânge în prezent asupra României

Ponta, la Bruxelles: Pericolul naţionalismului excesiv şi al populismului se răsfrânge asupra României

Pericolul extremismului, al populismului şi al naţionalismului excesiv se răsfrânge în prezent asupra României şi Bulgariei, iar în viitor ar putea afecta Republica Moldova, a declarat, vineri, la Bruxelles, premierul Victor Ponta.

Premierul a apreciat, din nou, “abordarea extrem de corectă şi proeuropeană” a preşedintelui CE, Jose Manuel Barroso, atunci când a avertizat că “se face un amalgam între diverse lucruri care n-au legătură între ele, între Schengen, migraţia forţei de muncă, problema romilor, multe alte lucruri care ţin de politica internă şi că, da, pericolul cel mai mare pentru Europa în anii care vin este pericolul extremismului, al populismului, al naţionalismului excesiv”.

Potrivit şefului Guvernului, acest pericol “care acum se răsfrânge asupra României şi Bulgariei s-ar putea să se răsfrângă asupra Moldovei sau asupra altor ţări”.

de pe NapocaNews

URL Scurt: https://www.buciumul.ro/?p=10209

Postat de pe 16 nov. 2013. Catalogat ca Ultimele ştiri. Puteţi urmări răspunsurile la acest articol via RSS 2.0. Puteţi lăsa un răspuns sau un trackback la acest articol.

Lasă un răspuns

Legături utile

  Caută în arhivă

  Caută după dată
  Caută după categorie
  Caută cu Google

  Acţiuni

  | © Copyright 2012 Buciumul | css.php